header

Gin Tonic Bar Huren

Op zoek naar 'gin tonic bar huren'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die gin tonic bar huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.78/10. Gebaseerd op 131 reviews over bedrijven in de categorie 'gin tonic bar huren'.
 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Om helemaal gelukkig van te worden

  In den beginning stond ik nogal sceptisch tegenover het uitgeven van geld aan een workshop van Miraeus. Iets wat ik simpelweg van het internet kon leren, zou ik nu echt niet voor gaan betalen. Dedondanks liet ik me overtuigen door het aandringend gezaag van mijn aantrekkelijke bubbel.
  And boy was I right in doing that. Het werd een workshop vol plezier, vertier en eens iets anders dan bier. Ze serveerden een verfrissende, alcoholische teug vreugde die het internet me nooit had kunnen uitschenken. Om helemaal gelukkig van te worden! En wat wil een mens nog meer in deze tijden, dan gewoon een gelukkig gevoel.

  Sebastièn Delorge - 24/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktailworkshop met vrienden

  Om het afstuderen van een aantal vrienden te vieren hadden de ervoor gekozen een cocktailworkshop te volgen. Deze workshop ging door op het 5de verdiep van het pand van Miraeus cocktails. Hier konden we genieten van een uniek zicht over de Meir, ook de aankleding van de ruimte was zeer gezellig! Alle medewerkers waren enorm vriendelijk en spontaan en wisten ons op de juiste manier te helpen. Wij hebben hier enorm hard van genoten en kijken al uit naar een volgende keer!

  Thomas Van Opstal - 23/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktails - Hapjes & Mike Tyson

  Bij de workshop, mooi gelegen op de Meir van Antwerpen - werd onze bubbel hartelijk ontvangen.
  Een reeks van 3 zorgvuldig geselecteerde cocktails met daar tussen enkele gastronomische hapjes.
  De vibe van David was zeer relaxed - ondanks we nieuw waren in de wereld van cocktails wordt ons alles duidelijk uitgelegd met de nodige humor.
  Als kers op de taart kregen we nog een mooie performance van Kristof Carpentier (een collega van het Mireaus team) die even de tijd nam ons warm te maken voor de laatste cocktail.
  Boeking verliep vlot zonder enige complicaties. Kortom Top ervaring, service en ideale groepsactiviteit. (Leuk bierkaartje van Mike Tyson als souvenir.)

  Roeland Vanheesbeke - 23/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Ave Miraeus

  Their business card features a picture of 'The Last Supper' because Miraeus offers you a night to remember. I must admit I was a bit sceptical, because alcohol and my memory haven't always been the best of friends.
  But this one I remember.
  David adds a whiff of knowledge and a dash of humour to every cocktail he teaches you. Mix that with good company and you get the perfect recipe for an (un)holy evening.
  Amen!

  Simon Hoebeke - 23/09/2020

Gin Tonic Bar Huren

Op zoek naar 'gin tonic bar huren'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Gin tonic bar huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor gin tonic bar huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als gin tonic bar huren, ginbar, gin tonic bar, gin bar, mobiele gin tonic bar, gintonic bar, ginbar huren, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar gin tonic bar huren.

Tags: ginbar, gin tonic bar, gin bar, mobiele gin tonic bar, gintonic bar, ginbar huren, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties