Salsa

Op zoek naar 'salsa'? In onze database vind je alle leveranciers die salsa aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'salsa'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Salsa

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Molotov Events

Schrijf review Boekel

Molotov Events is al ruim 20 jaar dé partner als het gaat om cocktail catering met flair en espresso service op de meest uiteenlopende locaties. Bekijk wat we voor uw evenement kunnen betekenen.

No Photo Available

Cocktail Sensation

Schrijf review Tessenderlo

Gedaan met saaie feestjes & recepties! U zal versteld staan hoe het Cocktail Sensation Team glazen, flessen en shakers het luchtruim laten doorkruisen en daarbij de heerlijkste cocktailcreaties serveren!

No Photo Available

Festa Cariba Organising

Schrijf review Oirschot

Gedreven door passie, expertise en vernieuwingsdrang presenteren wij u internationale Latin Showprodukties op de meest inspirerende lokaties in Nederland en België.

JerKat Events

JerKat Events

Schrijf review Kaatsheuvel

Bij mij kunt u terecht voor leuke kinderfeesten, diverse activiteiten en evenementen voor verschillende doelgroepen of voor een goed doel.

Los Bandos - Muziek voor alle gelegenheden

Los Bandos - Muziek voor alle gelegenheden

Schrijf review Ninove

15 jaar geleden zag Los Bandos het levenslicht. Het drietal besloot om op een eigen(wijze) manier smaakvolle liedjes, Pop of Rock, Jazz Standards tot Cubaanse en Braziliaanse traditionals te arrangeren en spelen op een 'eigen’ manier!

No Photo Available

Devotion

Schrijf review Roeselare

Devotion Zaalverhuur voor feesten, workshops, verjaardagen, vrijgezellen, vergaderingen en andere evenementen.

No Photo Available

Tino Moreno & The Exotics

Schrijf review Burcht

Wij zijn een Kaapverdische muziekgroep die een all-round genre brengen met afwisselende Kaapverdische- en andere Zuiderse muziekritmes, zoals Merengé, Funana, Salsa, Coladeira … Tino Moreno is de zanger van de groep en staat reeds meer dan 30 jaar op de p

No Photo Available

RK PRO jazzy events

Schrijf review Eindhoven

Evenementenorganisatie & Artiestenmanagement. Al meer dan 25 jaar levert Roland Kompier Produkties een belangrijke bijdrage aan de programmering en organisatie van veel bekende (jazz en blues)festivals, jazzclubs, theaters en bedrijfsevenementen.

Salsa

Zoek je naar 'salsa' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 8 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Salsa: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor salsa in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als salsa, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar salsa. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties