header

Foodtruck Desserten

Op zoek naar 'foodtruck desserten'? Hier vind je bedrijven die foodtruck desserten aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Foodtruck Desserten

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Waffletruck

Waffletruck

3 reviews
Ons Lucy - wafels op een stokje

Ons Lucy - wafels op een stokje

Schrijf review

No Photo Available

De Wafelwagen

Schrijf review

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'foodtruck desserten'.
 • Waffletruck

  Waffletruck

  Lekkere wafels + origineel stokje + luxe foodtruck

  We boekten Waffletruck voor de opening van de nieuwe eventplanner.be kantoren én onze nieuwe tv-studio. Onze gasten, die toch wel wat gewoon zijn in de eventsector, wisten de originele wafels te smaken. Als organisator hadden we er geen omkijken naar. Alles verliep vlekkeloos: tijdig ter plaatse, vriendelijke bediening, alles netjes achtergelaten, ... Wij zijn fans!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 04/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Nieuwjaarsreceptie

  Op een koude februarinamiddag was het verzamelen geblazen voor alle buren van de Brugse Metten in Sint Kruis. Kers op de taart of liever de wafel was de hartverwarmende Waffletruck die iedere aanwezige verraste met een kwaliteitsvolle hap. Jong en oud vonden dit een heerlijk traktaat als waardige starter van het nieuwe jaar. Bediend met zorg en een passende kwinkslag.: het staat genoteerd in onze analen.

  Miek Joye - Buurtbewoner - 03/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Boeking bij de waffletruck

  Wij hebben de waffletruck geboekt voor onze nieuwjaarsreceptie van ons bedrijf. Een echte aanrader! Een leuk en origineel concept! Goeie dienstverlening en vriendelijke bediening! Kortom elke werknemer kon genieten van een lekkere wafel op een stokje die er nog eens leuk uitziet ook!

  Annelies Huys - 03/03/2019

Foodtruck Desserten

Op zoek naar 'foodtruck desserten'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Foodtruck desserten: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor foodtruck desserten in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als foodtruck desserten, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar foodtruck desserten.

Tags: ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties