header

Foodtruck Wafels

Zoek je 'foodtruck wafels'? Op deze pagina vind je leveranciers die foodtruck wafels aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'foodtruck wafels'.
 • Waffletruck

  Waffletruck

  Lekkere wafels + origineel stokje + luxe foodtruck

  We boekten Waffletruck voor de opening van de nieuwe eventplanner.be kantoren én onze nieuwe tv-studio. Onze gasten, die toch wel wat gewoon zijn in de eventsector, wisten de originele wafels te smaken. Als organisator hadden we er geen omkijken naar. Alles verliep vlekkeloos: tijdig ter plaatse, vriendelijke bediening, alles netjes achtergelaten, ... Wij zijn fans!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 04/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Nieuwjaarsreceptie

  Op een koude februarinamiddag was het verzamelen geblazen voor alle buren van de Brugse Metten in Sint Kruis. Kers op de taart of liever de wafel was de hartverwarmende Waffletruck die iedere aanwezige verraste met een kwaliteitsvolle hap. Jong en oud vonden dit een heerlijk traktaat als waardige starter van het nieuwe jaar. Bediend met zorg en een passende kwinkslag.: het staat genoteerd in onze analen.

  Miek Joye - Buurtbewoner - 03/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Boeking bij de waffletruck

  Wij hebben de waffletruck geboekt voor onze nieuwjaarsreceptie van ons bedrijf. Een echte aanrader! Een leuk en origineel concept! Goeie dienstverlening en vriendelijke bediening! Kortom elke werknemer kon genieten van een lekkere wafel op een stokje die er nog eens leuk uitziet ook!

  Annelies Huys - 03/03/2019

Foodtruck Wafels

Op zoek naar 'foodtruck wafels'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Foodtruck wafels: alles op één pagina

Wij hebben alle info over foodtruck wafels in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als foodtruck wafels, wafels, suikerwafels, brusselse wafels, luikse wafels, wafels op een stokje, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar foodtruck wafels.

Tags: wafels, suikerwafels, brusselse wafels, luikse wafels, wafels op een stokje, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties