Foodtruck Wafels

Op zoek naar 'foodtruck wafels'? In onze database vind je alle leveranciers die foodtruck wafels aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'foodtruck wafels'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'foodtruck wafels'.
 • Waffletruck

  Waffletruck

  Lekkere wafels + origineel stokje + luxe foodtruck

  We boekten Waffletruck voor de opening van de nieuwe eventplanner.be kantoren én onze nieuwe tv-studio. Onze gasten, die toch wel wat gewoon zijn in de eventsector, wisten de originele wafels te smaken. Als organisator hadden we er geen omkijken naar. Alles verliep vlekkeloos: tijdig ter plaatse, vriendelijke bediening, alles netjes achtergelaten, ... Wij zijn fans!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 04/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Nieuwjaarsreceptie

  Op een koude februarinamiddag was het verzamelen geblazen voor alle buren van de Brugse Metten in Sint Kruis. Kers op de taart of liever de wafel was de hartverwarmende Waffletruck die iedere aanwezige verraste met een kwaliteitsvolle hap. Jong en oud vonden dit een heerlijk traktaat als waardige starter van het nieuwe jaar. Bediend met zorg en een passende kwinkslag.: het staat genoteerd in onze analen.

  Miek Joye - Buurtbewoner - 03/03/2019

 • Waffletruck

  Waffletruck

  Boeking bij de waffletruck

  Wij hebben de waffletruck geboekt voor onze nieuwjaarsreceptie van ons bedrijf. Een echte aanrader! Een leuk en origineel concept! Goeie dienstverlening en vriendelijke bediening! Kortom elke werknemer kon genieten van een lekkere wafel op een stokje die er nog eens leuk uitziet ook!

  Annelies Huys - 03/03/2019

Foodtruck Wafels

Op zoek naar 'foodtruck wafels' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 5 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Foodtruck wafels: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor foodtruck wafels in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als foodtruck wafels, wafels, suikerwafels, brusselse wafels, luikse wafels, wafels op een stokje, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar foodtruck wafels. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: wafels, suikerwafels, brusselse wafels, luikse wafels, wafels op een stokje, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties