Bloemdecoratie Evenementen

Op zoek naar 'bloemdecoratie evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die bloemdecoratie evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'bloemdecoratie evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Bloemdecoratie Evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Van der Maarel Eventstyling

Van der Maarel Eventstyling

5 reviews Rijswijk

Van der Maarel Sfeermeesters is uw creatieve eventpartner sinds 1953. Van congressen, meetings, productpresentaties, publieke tot privé events; Wij weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving.

Sfeer & Meer Events bv

Sfeer & Meer Events bv

Schrijf review Oud-Beijerland

Sfeer & Meer Events uit Oud-Beijerland is gespecialiseerd in de verhuur van stoer, robuust en sfeervol meubilair en de volledige inrichting en aankleding van al uw events, van congressen, meetings, productpresentaties, publieke tot privé events.

StrongBloom

StrongBloom

Schrijf review Ankeveen

StrongBloom is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van representatieve bloemstukken van houdbare bloemen voor klanten in het bedrijfsleven en de horeca.

VIVA Blooming

VIVA Blooming

Schrijf review Spiere-Helkijn

Wij verzorgen met veel liefde en passie de bloemenaankleding voor jouw trouwfeest, bedrijfsfeest, congres, verjaardag, communiefeest, ...

No Photo Available

Heleen Valstar bv

Schrijf review GA Naaldwijk

Een goed ontwerp vormt een eenheid met de omgeving waar het geplaatst, of opgebouwd wordt. Een goed ontwerp creëert de gewenste sfeer. Uitnodigend, uitdagend, verwarmend, of verbindend; al naar gelang de vraag. Een goed ontwerp is een kwestie van inlev

No Photo Available

Bloom's Floristiek Atelier

Schrijf review Asse

Bloom's verzorgt alle bloemwerk voor feesten en evenementen. Bloom's geeft ook demonstraties en cursussen 'bloemsierkunst' voor teambuildings. Vraag vrijblijvend een offerte.

No Photo Available

BalloonWorld

Schrijf review Bergschenhoek

Wereld-ideeën met ballonnen! De wereld van ballonnen, dat is de dagelijkse wereld van BalloonWorld. Een feestelijke wereld van opvallende ballondecoraties, spectaculaire ballonevenementen, openingen, introducties en memorabele ballonkado's.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'bloemdecoratie evenementen'.
 • Van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling

  Super aankleding van ons evenement!

  Voor de overname de Hofbogen in Rotterdam (vastgoed) een mooi concept laten ontwikkelen door van der Maarel, met daarbij een prachtig resultaat. Er was een mooie sfeer gecreëerd op locatie. Onze opdrachtgever was erg tevreden! Goede klantenservice en verloop van het offertetraject.

  Tim ter Haar - Dudok - 13/09/2019

 • Van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling

  Snelle service, top geregeld!

  We hebben op de valreep nog een uitvraag gedaan bij van der Maarel voor de aankleding van onze stand op een promo evenement. Ze waren goed bereikbaar, konden snel schakelen en hebben alles ruim op tijd geleverd. Producten zagen er top uit en de communicatie was erg prettig.

  Sanne Rooijakkers - Verwiel & Wijngaard PersoneelsProjecten - 12/09/2019

 • Van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling

  Excellente service, knappe realisaties

  Van der Maarel heeft enkele prachtige concepten in hun aanbod zitten. Ze denken mee vanaf het eerste moment en bieden een uitmuntende service. Naast hun prachtige styling voorstellen zorgen ze ook voor een realistische intekening en helpen ze in de zoektocht naar oplossingen bij uitdagende settings. Een zeer aangename partner om mee te werken en ze leveren keer op keer een prachtig resultaat!

  Kevin Coppejans - New Balls Please bvba - 09/09/2019

 • Van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling

  Perfect partnership met Van der Maarel Eventstyling

  Wij (Sportpaleisgroep België - exploitant zalen Sportpaleis, Lotto Arena, Ethias Arena, Vorst Nationaal + 3 theaters) werken al jaren samen met Van der Maarel Eventstyling en dit voor zowel grote als kleine projecten in de b2b sfeer. Zij adviseren ons zowel naar concepten toe tot de volledige uitvoering.
  Fijn is vooral de korte en persoonlijke kontaktlijnen, het meedenken, flexibiliteit, perfecte uitvoering en correcte financiële afspraken. Wij noemen dit graag een echt partnership. Ook dit najaar 2019 staan er opnieuw projecten op stapel. We kijken er al naar uit.

  Chris Bergs - Sportpaleisgroep - 05/09/2019

Bloemdecoratie Evenementen

Zoek je naar 'bloemdecoratie evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 7 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Bloemdecoratie evenementen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor bloemdecoratie evenementen op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als bloemdecoratie evenementen, bloemdecoratie, bloemendecoratie, bloemendecoraties, bloemdecoraties, bloemdecoratie evenement, bloemarrangement, events decoreren met bloemen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar bloemdecoratie evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: bloemdecoratie, bloemendecoratie, bloemendecoraties, bloemdecoraties, bloemdecoratie evenement, bloemarrangement, events decoreren met bloemen, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties