Bewakingsagent

Op zoek naar 'bewakingsagent'? In onze database vind je alle leveranciers die bewakingsagent aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'bewakingsagent'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

G4S Event Security

G4S Event Security

Schrijf review Brussel

Wij leveren ondersteunend personeel (hostessen, promotieteams, parking boys, stewards, ...), bewakingspersoneel (bewakingsagenten, body guards, ..) en aanverwante diensten (shuttle, advies, ...) om al uw evenementen en beurzen naadloos te laten verlopen.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bvba

Schrijf review Mol

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

International Security Agency

Schrijf review Amsterdam

International Security Agency is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid.

No Photo Available

Personal Security Solutions (PSS)

Schrijf review Rijswijk

Personal Security Solutions levert ervaren gediplomeerde evenementbeveiligers voor alle soorten evenementen zoals concerten, dorps en bedrijfsfeesten, sportfestiviteiten, bruiloften en partijen.

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

No Photo Available

Top-Sec bv

Schrijf review Herentals

Top Sec security is uw partner voor bewakings- en beveiligingsopdrachten op evenementen.

No Photo Available

ABsolution Security

Schrijf review Antwerpen

ABsolution Security België is een vergunde bewakingsonderneming en is onderdeel van de ABsolution Security Group met vestigingen in o.a Nederland, Letland, Bulgarije, Polen, ...

No Photo Available

Scorpions Nederland

Schrijf review Etten-Leur

Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan.

Bewakingsagent

Op zoek naar 'bewakingsagent' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 10 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Bewakingsagent: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor bewakingsagent op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als bewakingsagent, bewakingsagenten, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar bewakingsagent. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: bewakingsagenten, ...

Artikels

Bewakingsagenten mogen (een beetje) politiewerk doen

Bewakingsagenten mogen (een beetje) politiewerk doen

Bewakingsagenten mogen weldra beperkte taken van de politie overnemen in België. Ze mogen mensen oppervlakkig fouilleren, tassen doorzoeken of kijken of iemand een wapen bij zich heeft. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) bekendgemaakt.

BESA blij met uitspraak Grondwettelijk Hof eventsecurity

BESA blij met uitspraak Grondwettelijk Hof eventsecurity

Het Grondwettelijk Hof vernietigt een onverenigbaarheid uit de Wet Bewakingsondernemingen.

G4S Event Solutions koopt deel To b-seen

G4S Event Solutions koopt deel To b-seen

G4S Event Solutions leverde tot op heden voornamelijk bewakingsagenten, onthaalhostessen, ... voor evenementen. Voortaan gaat de firma ook logistieke en facilitaire ondersteuning bieden aan haar klanten.

G4S Event Solutions leidt Batibouw in goede banen

G4S Event Solutions leidt Batibouw in goede banen

337.000 bezoekers op Batibouw dit jaar. Organisator Fisa schakelt al jaren G4S Event Solutions in om alles in goede banen te leiden.

Safety first op je eventchecklist

Safety first op je eventchecklist

Uiteraard ben jij bezorgd over de veiligheid van je gasten op je event. Of je daarvoor Safety First uit de VTM-serie moet inschakelen, daar spreken we ons niet over uit.

Security

Security

Veiligheid. Dat is het thema voor deze aflevering. Alain D'haese van G4S vertelt je alles wat je moet weten over het inzetten van bewakingsagenten op evenementen. Hoeveel agenten moet je inzetten? Wat mag zo'n bewaker wel of niet? En hoe beveilig je wereldsterren op je event?

Waregem Koerse kiest voor G4S Event Solutions

Waregem Koerse kiest voor G4S Event Solutions

Voor het tweede jaar op rij heeft de organisatie van Waregem Koerse gekozen voor de professionele diensten van G4S.

Tips voor veiliger geldbeheer tijdens evenementen

Tips voor veiliger geldbeheer tijdens evenementen

Door het negatieve economische klimaat van vandaag stijgt het aantal diefstallen in verschillende sectoren. Ook sites van evenementen blijven hiervan niet bespaard.

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Iedereen door metaaldetectoren op grote festivals

Bezoekers van verscheidene grote festivals in België zullen door een metaaldetectiepoort moeten alvorens ze de muziekweide op mogen. Dat meldt organisator Live Nation in een persbericht.

G4S beveiligde Tall Ships Races 2010

G4S beveiligde Tall Ships Races 2010

In juli was er hoog bezoek in Antwerpen. De havenstad verwelkomde reeds voor de 5de maal de 'kathedralen van de zee' voor de Tall Ships Races. Honderdduizenden bezoekers zakten af naar Antwerpen.