Mobiele Evenementenlocatie

Stop met zoeken om een mobiele evenementenlocatie te huren. Op eventplanner.be vind je leveranciers die een mobiele evenementenlocatie verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele evenementenlocatie'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Super paviljoen en service

  Wij hebben met veel succes het Terrapaviljoen ingezet voor de Red Bull Knockout 2016. Het was prettig werken en het paviljoen was perfect als mobiele studio maar ook als 'branded object'.

  Jasper Bazuin - Freelance Producer / Red Bull - 11/06/2018

Mobiele Evenementenlocatie

Op zoek naar een mobiele evenementenlocatie? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je onmiddellijk een mobiele evenementenlocatie. Er is een overvloed aan keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Mobiele evenementenlocatie huren - onze tips

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een mobiele evenementenlocatie. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van iedereen die een mobiele evenementenlocatie aanbiedt. Voor 'mobiele evenementenlocatie' hebben we momenteel opties.

Mobiele evenementenlocatie, mobiele ruimte, mobiele eventlocatie, ... wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw mobiele evenementenlocatie in de kijker.

Tags: mobiele ruimte, mobiele eventlocatie, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!