3d Printen

Op zoek naar '3D printen'? In onze database vind je alle leveranciers die 3D printen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste '3D printen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie '3D printen'.
 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Enthousiasme

  Het enthousiasme waarmee de zaken worden opgepakt werkt aanstekelijk. We zijn het soms niet eens, maar het maakt zoveel goed dat ik tevreden ben over het resultaat.

  Reint Rengers - Steunpunt Letselschade - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  De Bobbleshop

  Heb inmiddels op twee verschillende beurzen met Remo op een beurs mogen staan waarvoor Ctac de Bobbleshop heeft geboekt. Alle bezoekers van de stand konden een scan laten maken en kregen een foto afdruk mee. Later konden sales collega's het 3D-beeld bezorgen bij diverse bezoekers van de stand. Erg leuk concept dat werkt. Remo heeft een partij energie, een feestje om mee te werken. Op een humoristische manier die gewaardeerd werd door de bezoekers en ons als opdrachtgever zonder de doelstellingen van de beursdeelname uit het oog te verliezen stond de stand continue vol met bezoekers. Voor herhaling vatbaar.

  Anika Boerdonk - Ctac - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Ervino -Beer and Mcenroe

  Fantastische Gelijkenis wordt er gecreëerd met je gezichtsscan! De mogelijkheden van de bijpassende aankleding is onuitputtelijk en Die Remo is een verkoper pur sang!

  Erwin Erwin Wijdeveld - Wijnhandel Wijdeveld - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Leuk, bijzonder, snelle levering

  Leuk om je eigen gezicht in het 'echt' en heel klein te zien.
  Er is keuze uit veel verschillende outfits.
  De levering is snel.
  Zeker aan te raden en leuk om iemand cadeau te geven.

  Cecile van den Hout - 21/08/2019

3d Printen

Zoek je naar '3D printen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

3D printen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor 3D printen in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als 3D printen, 3d print, 3D printing, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar 3D printen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: 3d print, 3D printing, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties