Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie '3D printen'.

InZert 3D

InZert 3D

3D beeldjes

|Karl Verstraelen (Innovations)|08/09/2021

InZert 3D, scande in enkele seconden mijn 2 kleindochters en kleinzoon in. Het resultaat bleek verbluffend, na een 14 tal dagen heb ik de "kleinkinderen" afgehaald, ttz in miniatuur. Elk detail was weergegeven, je kan met een vergrootglas zelfs de kleuren schakeringen en structuren, bv. in de kleding, waarnemen. Op termijn gaan we beeldjes ipv foto's laten maken.

InZert 3D

InZert 3D

Innovatie om het onderscheid te maken

|Stijn Provoost (Provoost Automation)|08/09/2021

Met deze tools kunnen we onze website en beurzen er visueel laten uitspringen om het onderscheid te maken. Ik kan het iedereen aanbevelen. 😉

InZert 3D

InZert 3D

Uniek kado voor onze werknemers

|Elly De Winter (Uitgeverij Van In)|08/09/2021

Tijdens het Kerstevent van 2017 hebben we dankzij deze fijne samenwerking een unieke eindejaarsgeschenk kunnen bezorgen aan onze collega's. Niet alleen een miniversie van jezelf maar ook van je gezin werd voorzien en na enkele weken al geleverd. Knappe technologie, kwaliteit en samenwerking.

InZert 3D

InZert 3D

Schitterend!

|Johan Broekmans (Quality Pumps & Machines)|06/09/2021

Zeer aangename, professionele samenwerking en advies. Deze firma weet waar ze mee bezig is en heeft de kennis in huis!

3d Printen

Zoek je naar '3D printen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

3D printen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor 3D printen in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als 3D printen, 3d print, 3D printing, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar 3D printen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: 3d print, 3D printing, ...

Artikels

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

3D-printing zit stevig in de lift en wordt in steeds meer sectoren gebruikt om échte objecten zoals juwelen, gadgets, ... uit te printen. Ook voor evenementen zijn er heel wat creatieve mogelijkheden.

3D geprinte awards voor de MIA's

3D geprinte awards voor de MIA's

Twikit ontwerpt en produceert unieke objecten op maat. Met 3D creatie en hoogwaardige 3D print technologie maakt het bedrijf unieke objecten zoals awards, trofeeën en personal gifts.

3D geprinte awards en gifts voor jouw event

3D geprinte awards en gifts voor jouw event

Een award, trofee, cadeau of aandenken, helemaal in lijn met het concept en de stijl van jouw event? Met het 'specials' aanbod van Twikit kan je je eigen awards of gifts ontwerpen en produceren met 3D printing.

Event Academy: mis het niet!

Event Academy: mis het niet!

Wil je graag een blik werpen op de toekomst van de event sector? Vraag je je soms ook af hoe technologie jouw event kan versterken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

TOP 20 meest gelezen artikels 2013

TOP 20 meest gelezen artikels 2013

Grappig, sexy, spraakmakend, sensationeel, ... Kortom, de 20 meest gelezen berichten van 2013!