header

Verpleegkundigen Voor Evenementen

Zoek je 'verpleegkundigen voor evenementen'? Op deze pagina vind je leveranciers die verpleegkundigen voor evenementen aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'verpleegkundigen voor evenementen'.
 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  3 maart, jumpingcross te Moerbeke-waas

  Fijne ervaring , met mensen die top uitgerust zijn
  gelukkig deden er zich geen ongevallen met letsels voor , maar deze mensen zijn ook echt goed uitgerust voor evenementen die speciale voertuigen nodig hebben.
  Bedankt en , tot volgend jaar

  Romain Martens - 05/03/2019

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Bijstand EHBO

  Wat een service!
  Wij willen jullie bedanken voor de bijstand tijdens ons judo-event. Jullie vakbekwaamheid is een troef!

  Sarah Pictoel - Judoclub Sint-Truiden - 26/11/2018

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Goede medische partner

  Bij het plannen van ons evenement zochten we naar iemand die ons kon voorzien van een EHBO-stand. Na even zoeken op eventplanner.be vonden we A.M.S., en ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Een goed contact en een vlotte en vriendelijke service zijn altijd belangrijk bij het zoeken naar een leverancier, en dat is wat we ontvangen hebben. Bij deze dus: bedankt A.M.S. voor de goede zorgen.

  Vince Jacobs - Sylvester - 12/10/2017

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Medische bijstand tijdens wielerwedstrijden

  Onze organisatie is zeer tevreden met de mensen van AMS samen gewerkt te hebben bij 3 van onze organisaties in 2017. Zeer correct, stipt en vriendelijk.

  jos Broos - Cycling Team Tilt vzw - 09/10/2017

Verpleegkundigen Voor Evenementen

Zoek je 'verpleegkundigen voor evenementen'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Verpleegkundigen voor evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle info over verpleegkundigen voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als verpleegkundigen voor evenementen, verpleegkundigen, verpleegkundige, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar verpleegkundigen voor evenementen.

Tags: verpleegkundigen, verpleegkundige, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!