header

Verpleegkundigen Voor Evenementen

Zoek je 'verpleegkundigen voor evenementen'? Op deze pagina vind je leveranciers die verpleegkundigen voor evenementen aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 25 reviews over bedrijven in de categorie 'verpleegkundigen voor evenementen'.
 • AMS medical team

  AMS medical team

  Vlotte, correcte en allesomvattende samenwerking

  De discipline eventing van Paardensport Vlaanderen werkt al enkele jaren samen met A.M.S. Wij zijn zeer tevreden van de hulpverlening die zij bieden op onze wedstrijden. A.M.S werkt zeer zelfstandig en denkt zelfs aan zaken waar organisator of de liga niet aan denkt. A.M.S. investeert jaarlijks waardoor ze jaar na jaar een nóg betere hulpverlening kunnen aanbieden.

  Sara Bouten - Paardensport Vlaanderen - 18/09/2020

 • AMS medical team

  AMS medical team

  Goede, flexibele en snelle service

  AMS Medical is een flexibele service die op korte tijd de nodige hulpverlening kunnen voorzien. Qua prijs zijn ze correct en een offerte wordt altijd snel voorzien. Ze zijn altijd op tijd ter plaatse en staan klaar om de juiste hulpverlening te voorzien.

  Lise Moermans - Axion Invest nv - 14/09/2020

 • AMS medical team

  AMS medical team

  AMS: zeer goed

  Alles top in orde tijdens fuif Vechmaal carnaval

  Frank Willems - Harlekijn vzw - 11/03/2020

 • AMS medical team

  AMS medical team

  zeer fijne samenwerking!

  Wij hebben voor filmopnames samengewerkt met het AMS Medical Team en die samenwerking is zeer vlot verlopen. In aanloop hadden we een zeer vlotte communicatie en werd er meegedacht aan het zo realistisch mogelijk weergeven van hetgeen we vroegen. Beide heren waren ook ruim op tijd aanwezig. Gezien de weersomstandigheden moest er nog extra gewacht worden en ook dat was geen probleem. De beelden zien er fantastisch uit en het was een plezier om met hen te kunnen samenwerken. Wij vergeten jullie niet, op naar de volgende! Dank je!

  Stephanie Pl - Towel Media - 11/02/2020

Verpleegkundigen Voor Evenementen

Zoek je 'verpleegkundigen voor evenementen'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Verpleegkundigen voor evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle info over verpleegkundigen voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als verpleegkundigen voor evenementen, verpleegkundige, verpleegkundigen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar verpleegkundigen voor evenementen.

Tags: verpleegkundige, verpleegkundigen, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties