Verpleegkundigen Voor Evenementen

Op zoek naar 'verpleegkundigen voor evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die verpleegkundigen voor evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'verpleegkundigen voor evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

AMS medical team

AMS medical team

26 reviews Heers

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

7 reviews Ronse

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Vantricht Solutions bv

Vantricht Solutions bv

Schrijf review Willebroek

Het medical team van Vantricht Solutions staat sedert september 2019 garant voor de medische hulpverlening in het pop-up theater van Studio 100.

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Event Medical Service - Medical Event Care Belgium

Schrijf review Temse

Is de grootste hulpdienst werkende met professionele opgeleide beroepskrachten! Wij maken geen gebruik van vrijwilligers zoals 98% van de EHBO teams.

MediPro+

MediPro+

Schrijf review Zottegem

Bent u op zoek naar een hulppost op uw event neem dan zeker contact op met ons.

No Photo Available

Emtaccs vzw - Advanced Medical Team

Schrijf review Sint-Niklaas

EMTACCS vzw is naast een expertisecentrum voor prehospitaal zorg, ook een dienstverlener. Zo bieden wij de nodige medische ondersteuning op uw evenement.

Meer resultaten wereldwijd

Medical Division

Medical Division

Schrijf review Apeldoorn

Medical Division is gespecialiseerd in het bieden van eerste hulp bij feesten, festivals en evenementen etc.

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

Medicals4Events

Medicals4Events

Schrijf review Mijdrecht

Medische hulpverlening en EHBO bij evenementen vanuit de visie “zorgplicht met hoge service”.

Witte Kruis Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg

Schrijf review Houten

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg.

No Photo Available

Total Medical Support

Schrijf review Arnhem

Medische en EHBO Hulpverlening op kleine en grote evenementen! AL een aantal jaar de vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland, het GelreDome in Arnhem.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 43 reviews over bedrijven in de categorie 'verpleegkundigen voor evenementen'.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Zeer aangename professionele samenwerking!

|Benjamin Rycken (The Memlinc Palace Hotel)|12/09/2022

Voor de Nacht van het Zoute deden wij beroep op FEMS.
Zeer tevreden en zullen in de toekomst ongetwijfeld opnieuw met hen samenwerken.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Internationale autocross Herstappe

|Jo Kelchtermans (Kotshoven krost vzw)|24/08/2022

Voor Kotshoven Krost voor de eerste maal een dubbel weekend autocross met 13/14 eacb en nvact wedstrijden gevolgd door 20/21 het grote autocross masters….en daarbij de eerste keer samenwerking met FEMS medical, die ons heel goed bevallen is: vlotte communicatie met Steven…heeft ons trouwens last minute nog uit de nood geholpen…duidelijke offerte en algemeen een heel leuke crew! FEMS medical past duidelijk heel goed bij ons event!

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Persoonlijke & professionele aanpak!

|Chris Goeman (Goeman Consulting)|15/08/2022

De slogan is écht niet gelogen! Voor kwaliteit reken je inderdaad op FEMS.
Wat begon als een aangenaam contact is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking!

AMS medical team

AMS medical team

Professionele dienstverlening waar je altijd op kan rekenen.

|Chris Nijs (Jivana)|16/06/2022

Het is altijd fijn om samen te werken met AMS.
AMS is een professioneel en geolied team, dat op elk moment van ons event met de nodige goede zorgen ter beschikking staat, zelf tijdens de nacht.

Verpleegkundigen Voor Evenementen

Op zoek naar 'verpleegkundigen voor evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 12 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Verpleegkundigen voor evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor verpleegkundigen voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als verpleegkundigen voor evenementen, verpleegkundige, verpleegkundigen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar verpleegkundigen voor evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: verpleegkundige, verpleegkundigen, ...

Artikels

Coronaproof vergaderen in Kursaal Oostende

Coronaproof vergaderen in Kursaal Oostende

In coronatijden is een congres organiseren geen evidentie. NVKVV, organisator van de 'Week van de verpleegkundige' zocht samen met z'n technische partner en het Kursaal naar een volwaardig alternatief voor hun jaarlijks congres. Samen tonen ze aan dat het ook vandaag...

30.000 cardiologen in Amsterdam RAI

30.000 cardiologen in Amsterdam RAI

Amsterdam RAI is het decor van het grootste medische congres van Europa: European Society of Cardiology (ESC).

Hoe gebruik je een defibrillator of AED om te reanimeren?

Hoe gebruik je een defibrillator of AED om te reanimeren?

Je ziet ze tegenwoordig overal op publieke plaatsen en evenementen, een AED of automatische defibrillator. Weet jij hoe je zo'n toestel gebruikt om een leven te redden? MUG-verpleegkundige Erik De Vadder toont hoe het moet.

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

De organisatie van Pukkelpop heeft besloten om te annuleren. "De spelregels werden vlak voor de wedstrijd aangepast."