Vergaderlocatie In Groene Omgeving

Zoek je een vergaderlocatie in groene omgeving om te huren? In onze database vind je alle locaties die vergaderlocatie in groene omgeving verhuren. Lees de talrijke reviews van de beste 'vergaderlocatie in groene omgeving. Laat je inspireren en ontdek de eventlocatie voor jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Landgoederij bv

De Landgoederij bv

Schrijf review Bunnik

De Landgoederij is landelijk gelegen op een rustieke, groene locatie aan het water in Bunnik (Utrecht). De boerderij beschikt over vier zalen, grote terrassen en een groot eigen parkeerterrein.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Schrijf review Malmedy

Bij Daft Hotel ervaar je een uniek concept: een thuisgevoel, ver weg van thuis! We bieden zoveel meer dan een bed om te slapen. Midden in de natuur, aan de voet van de Hoge Venen, vind je ons boutique hotel in Scandinavisch design.

Het Melkhuisje

Het Melkhuisje

Schrijf review Bonheiden

Business as usual? Niet bij ons! Plan je binnenkort een vergadering, presentatie, product launch of ander event dan is het Melkhuisje de perfecte locatie voor elk bedrijf.

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review Halle-Zoersel

Domein Martinus staat garant voor kwaliteit. De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. Feestzalen en seminarieruimten met daglicht en directe toegang tot de tuin. Hotel met 38 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en de luxueuze villa.

Orsmolen

Orsmolen

Schrijf review Moelingen

De oude molen van Moelingen, gelegen in de Voerstreek, is omgebouwd tot een uniek hostellerie-seminariecentrum. Vergaderen & feesten kan op één van de vele terrassen. Verblijf in 16 unieke kamers met eigen karakter.

Boskapelhoeve bvba

Boskapelhoeve bvba

Schrijf review Buggenhout

Welkom in een wereld van groen en zalige verpozing omringd door Buggenhoutbos. In 2003 gestart als Bed & Breakfast, nu een viersterrenhotel maar dan in een uniek kader en met een persoonlijke aanpak.

Vergaderlocatie In Groene Omgeving

Op zoek naar een vergaderlocatie in groene omgeving? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je meteen een vergaderlocatie in groene omgeving. Er is een overvloed aan keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Vergaderlocatie in groene omgeving huren - onze tips

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderlocatie in groene omgeving. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een vergaderlocatie in groene omgeving aanbiedt. Voor 'vergaderlocatie in groene omgeving' hebben we momenteel 7 mogelijkheden.

Vergaderlocatie in groene omgeving, vergaderen in het groen, groen vergaderen, natuurlijk vergaderen, groene vergaderlocaties, ... wat je ook nodig hebt, je kun altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf een zaal in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderlocatie in groene omgeving in de spotlight.

Tags: vergaderen in het groen, groen vergaderen, natuurlijk vergaderen, groene vergaderlocaties, ...

Artikels

Vergaderen in het groen

Vergaderen in het groen

Vlakbij Leuven kan je in alle rust en stilte vergaderen in één van de vier zalen van The Interactive Hub. Zowel binnen als buiten waan je jezelf in een groene omgeving.