Roi Evenementen

Op zoek naar 'roi evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die roi evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'roi evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kosmopolitan

Kosmopolitan

Schrijf review Schelle

Kosmopolitan is all about setting up inspiring and goal-getting incentive programs that deliver unimaginable experiences.

Event Design Collective Nederland

Event Design Collective Nederland

Schrijf review Den Bosch

Leren hoe u (online) events strategisch inzet, juist nu? Maak kennis met de Event Design Methodologie.

No Photo Available

Boabee Lead Retrieval

Schrijf review Willebroek

Boabee is de mobiele oplossing die al uw behoeften op het gebied van het vastleggen van gegevens, het delen van media en het meten beheert.

No Photo Available

Fielddrive

Schrijf review Willebroek

Als u overweldigd bent door informatie voor, tijdens en na een evenement dat verspreid is over talloze databases en Excel-sheets, helpt RocMe u bij het beheren van uw informatiestromen.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

MeetingMatters | MeetingMonitor

Schrijf review Nieuwegein

MeetingMonitor evaluaties en effectmeting helpt organisatoren en meeting owners om doelstellingen concreet meetbaar en resultaten inzichtelijk te maken.

No Photo Available

Beewan Livecom Agency

Schrijf review Amsterdam

Beewan Livecom Agency verhoogt het resultaat van events, beurzen, roadshows en retail. Strategisch advies, conceptontwikkeling en regie staan in combinatie garant voor een gezonder ROI/ROO.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Roi Evenementen

Zoek je naar 'roi evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Roi evenementen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor roi evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als roi evenementen, roi, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar roi evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: roi, ...

Artikels

Hoe je de ROI van je event bewijst

Hoe je de ROI van je event bewijst

Marketingafdelingen moeten steeds meer de return on investment van een evenement aantonen. Hoe kan je als evenementenbureau je klant hierbij helpen?

Waarom evenementenbureaus ROI negeren...

Waarom evenementenbureaus ROI negeren...

Je marketingactiviteiten en meer bepaald evenementen evalueren is belangrijk. Maar hoe ver ga je in die evaluatie? Waarom omarmen eventbureaus ROI niet?

DFMA toont ROI van fieldmarketing aan

DFMA toont ROI van fieldmarketing aan

Chips proeven doet kopen. Dat is de conclusie van een fieldmarketing ROI onderzoek in opdracht van DFMA.

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?

ROI staat voor het rendement van je evenement, uitgedrukt in een percentage van de totale kosten van je evenement. Maar hoe zit dat nu precies in de praktijk?

Event ROI berekenen lastig? Echt niet!

Event ROI berekenen lastig? Echt niet!

Het meten van de ROI (Return On Investment) voor events blijkt nog altijd ingewikkeld voor veel event professionals. Dit is opvallend, want events zijn een zeer krachtig communicatiekanaal waar flinke budgetten in om gaan.

Column: Bloed, zweet en tranen. Maar wat was nou de ROI?

Column: Bloed, zweet en tranen. Maar wat was nou de ROI?

Vaak wordt mij gevraagd wat de ROI van een evenement is. Een interessante vraag. En niet geheel onbelangrijk. Maar om die te kunnen beantwoorden ...

Wees creatief en verhoog de ROI van jouw events

Wees creatief en verhoog de ROI van jouw events

Dé vraag die dezer dagen, tijdens de talrijke nieuwjaarsrecepties, het gespreksonderwerp nummer 1 is, is ontegensprekelijk: "Wat zal 2012 brengen?"

ROI is nutteloos

ROI is nutteloos

ROI is nutteloos in het aantonen van effectiviteit. Nee, dat is geen mening, maar aangetoond door wetenschappelijk onderzoek.

ROI van evenementen

ROI van evenementen

Vandaag nodigde Kevin Rob Captijn uit in de eventplanner.TV studio om te praten over return on investment. Door hier de ROI van evenementen te bewijzen, konden we meer bedrijven overtuigen om te investeren in eventmarketing.

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Hoe maak je de juiste keuzes om het maximale te bereiken voor jouw event? Het organiseren van een evenement, congres of beurs kost vaak veel tijd, geld en moeite. Maar als je het goed en slim aanpakt, levert het je ook héél veel op. Download de gratis whitepaper.