Feedback Evenementen

Op zoek naar 'feedback evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die feedback evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'feedback evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

CheckMarket

Schrijf review Turnhout

Met onze online tool kan je inschrijvingen of feedback voor een event verzamelen. Dat kan door je contacten uit te nodigen via e-mail, flyer, brief of SMS of door ze te benaderen via iPad, zuil, QR code of formulier. Resultaten in real time beschikbaar.

Empowered Football

Empowered Football

Schrijf review Waalre

Teambuilding workshops aan voetbalteams en bedrijven waarin het voetbalspel wordt gespeeld en bewust wordt stilgestaan bij de patronen, de communicatie, de samenwerking en de doelstellingen.

No Photo Available

MeetingMatters | MeetingMonitor

Schrijf review Nieuwegein

MeetingMonitor evaluaties en effectmeting helpt organisatoren en meeting owners om doelstellingen concreet meetbaar en resultaten inzichtelijk te maken.

No Photo Available

Survey Anyplace

Schrijf review Antwerpen

Met Survey Anyplace kan je visueel aantrekkelijke enquêtes maken voor smartphones en tablets. Op deze manier kan je de mening van mensen verkrijgen op het moment van de ervaring ipv achteraf via email.

No Photo Available

Inspinazie

Schrijf review Leuven

Vier mensen, vier achtergronden, één gemeenschappelijke basis: improvisatietheater. Inspinazie brengt enerzijds improvisatietheater op maat op studiedagen en andere events. Anderzijds kan op Inspinazie beroep gedaan worden voor communicatietrainingen,..

Feedback Evenementen

Op zoek naar 'feedback evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 5 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Feedback evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor feedback evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als feedback evenementen, feedback, eventfeedback, evenementfeedback, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar feedback evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: feedback, eventfeedback, evenementfeedback, ...

Artikels

Hoe feedback van je bezoekers vertalen naar waardevolle inzichten

Hoe feedback van je bezoekers vertalen naar waardevolle inzichten

Als je echt wil weten of je event succesvol was of niet, stop dan met kijken naar je data.

Feedback geven en krijgen

Feedback geven en krijgen

Goeie feedback geven is topsport. Wat heb je nodig om je talent ten volle te ontwikkelen? Hoe creëer je de juiste voedingsbodem voor opbouwende feedback? Kevin praat erover met Dominic Rossi die het boek 'Feedback geven en krijgen' schreef.

Hoe ga je om met negatieve feedback

Hoe ga je om met negatieve feedback

Wat is de beste manier om te reageren op negatieve feedback? Hoe voorkom je dat je dingen persoonlijk opvat? En hoe ga je om met negatieve reviews? Allemaal vragen voor expert Bart Provost.

Betere events dankzij feedback

Betere events dankzij feedback

Knowing what your client wants is extremely important when looking at creating the perfect event. But how do you get the input and feedback from them? That you will find out in this episode.

Meetoo app verhoogt de betrokkenheid van je publiek

Meetoo app verhoogt de betrokkenheid van je publiek

Je publiek sterker betrekken bij je evenement, het blijft een grote uitdaging. Technologie kan je helpen. Zo is er de Meetoo app waarmee je in realtime berichten stuurt naar je deelnemers en ze een platform geeft voor ideeën, vragen en feedback.

Hoe organiseer je een goede debriefing?

Hoe organiseer je een goede debriefing?

Net na een evenement zijn de inzichten nog lekker vers. Die inzichten zijn net zo belangrijk als de feedback van je deelnemers. Maar hoe krijg je toegang tot deze waardevolle informatie? Wat doe je best zodat je team ervaringen, observaties en meningen deelt? Een antwoord: een event debriefing.

7 tips om je event te evalueren

7 tips om je event te evalueren

Je event zit erop en jij vond het geslaagd. Prima, maar vonden de aanwezigen dat ook? Met een doelgerichte enquête kan je het event evalueren.

Geef sprekers op je event een score met start-up Speakerscore

Geef sprekers op je event een score met start-up Speakerscore

Speakerscore is een online tool om de sprekers van je congres te evalueren. Voordeel is dat je sprekers over verschillende congressen heen kan evalueren en vergelijken.

Lightwave meet fysische reacties publiek op events

Lightwave meet fysische reacties publiek op events

Misschien sport jij al met 'wearables' of draagbare sensoren op je lichaam. Start-up Lightwave zet die draagbare technologie ook in tijdens live events om gegevens te verzamelen over de reacties van het publiek.

Hoe innovatieve mobiele technologie Adfo Live 2015 nog succesvoller maakte

Hoe innovatieve mobiele technologie Adfo Live 2015 nog succesvoller maakte

In september organiseerde 'The Adformatie Group' hun eerste editie van 'Adfo Live' in Amsterdam, waarbij zij een DoubleDutch mobiele event-app gebruikten om hun bezoekers verbonden en betrokken te krijgen.