Historische Evenementenlocatie

Zoek je een historische evenementenlocatie om te huren? In onze database vind je alle locaties die historische evenementenlocatie verhuren. Lees de talrijke reviews van de beste 'historische evenementenlocatie. Laat je inspireren en ontdek de eventlocatie voor jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Amsterdome

Amsterdome

Schrijf review Amsterdam

Kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Dat hoeft niet langer. Ontvang gasten in de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland: de Amsterdome! Een locatie met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt.

No Photo Available

De Nieuwe Liefde

Schrijf review Amsterdam

De Nieuwe Liefde, een geheel verbouwd monumentaal pand aan de Da Costakade te Amsterdam. Moderne uitstraling, met behoud van originele aspecten. Eigen publieke programmering en ruimte voor externe bijeenkomsten & verhuur.

Crowne Plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge

Schrijf review Brugge

Crowne Plaza Brugge - Congreshotel in het historische hart van Brugge op het Burgplein naast het stadhuis en tegenover de Heilige Bloedkapel.

Historium nv

Historium nv

Schrijf review Brugge

Zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten brengen je terug in de tijd, naar een dag in 1435. Volg het romantische verhaal van leerjongen Jacob en geniet daarna van de interactieve tentoonstelling, het panoramische uitzicht op de G

Grand Café Restaurant 1e Klas

Grand Café Restaurant 1e Klas

Schrijf review Amsterdam

Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een unieke en monumentale horeca-evenementenlocatie op het Centraal Station te Amsterdam.

Hof ter Loonst

Hof ter Loonst

Schrijf review Kampenhout

Het kasteel 'Hof Ter Loonst' is een unieke locatie van 5 ha in Kampenhout. De historiek van deze site gaat namelijk terug tot in 1162. De huidige eigenaars hebben het authentieke pand volledig gerestaureerd en gerenoveerd.

Bourla Schouwburg (De Foyer)

Bourla Schouwburg (De Foyer)

Schrijf review Antwerpen

De Bourla Schouwburg is een imposant gebouw met statige trappen en pilasterzuilen, dat tegelijk een intieme sfeer weet op te roepen.

No Photo Available

Centraal Museum

Schrijf review Utrecht

Voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering heeft het Centraal Museum een passende ruimte. Het museum beschikt over een bijzonder Auditorium voor 86 personen en de Regentenkamer (in het dick bruna huis) voor exclusieve diners tot 32 personen.

No Photo Available

site 'Oud Sint-Jan'

Schrijf review Brugge

Sec@Bruges, The Art of Organising Seminaries, Evenementen, Congressen.

Historische Evenementenlocatie

Op zoek naar een historische evenementenlocatie? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk een historische evenementenlocatie. Er is enorm veel keuze, dat is duidelijk. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Historische evenementenlocatie huren - maak je keuze

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een historische evenementenlocatie. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van iedereen die een historische evenementenlocatie aanbiedt. Voor 'historische evenementenlocatie' hebben we momenteel 9 mogelijkheden.

Historische evenementenlocatie, historische locatie, historische congreslocaties, historische locatie amsterdam, ... wat je ook nodig hebt, je kun altijd bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw historische evenementenlocatie in de spotlight.

Tags: historische locatie, historische congreslocaties, historische locatie amsterdam, ...

Artikels

15 monumentale eventlocaties die je bezoekers sprakeloos achterlaten

15 monumentale eventlocaties die je bezoekers sprakeloos achterlaten

We kennen allemaal die enorme, raamloze ruimtes. Het kunstlicht wordt goed verspreid. Er is echter niets gedenkwaardiger dan een monumentale locatie.