Dessertbuffet

Zoek je 'dessertbuffet'? Hier vind je eventbedrijven die dessertbuffet aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Dessertbuffet

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'dessertbuffet'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Event Familieweekend

  Goede koffie met vriendelijke service

  joeri zizek - Compass Group - 11/09/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Scalini event

  Top samen werking

  Bjorn Destickere - Barbue-cook@home - 23/08/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  De kunst van koffie zetten

  Kenneth van de Koffie Camper beheerst de kunst van het koffie zetten absoluut, maar bovendien is hij een vlotte, aimabele man die met iedereen een warm en persoonlijk gesprek kan voeren. Met overtuiging vijf sterren voor het plezier dat ik wekelijks beleef aan mijn koffietje op de wekelijkse markt, maar dat ook alle bezoekers van de evenementen die we met vzw Krottegemse Ransels organiseren te beurt valt.

  Frank Wauters - Krottegemse Ransels vzw - 06/08/2018

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Aanrader

  Er werd ons na een uitvaartdienst op een serene wijze een koffie en een broodje aangeboden door de koffiecamper. Dit was zeer verzorgd en lekker.

  Alexander Vandecasteele - 29/07/2018

Dessertbuffet

Zoek je 'dessertbuffet'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Dessertbuffet: alles op één pagina

Wij hebben alle info over dessertbuffet in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als dessertbuffet, dessertbuffetten, dessert buffet, dessertenbuffet, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar dessertbuffet.

Tags: dessertbuffetten, dessert buffet, dessertenbuffet, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!