Locatie Communiefeest

Zoek je een locatie communiefeest om te huren? In onze database vind je alle locaties die locatie communiefeest verhuren. Lees de talrijke reviews van de beste 'locatie communiefeest. Laat je inspireren en ontdek de eventlocatie voor jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Locatie Communiefeest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Eventroom

Eventroom

12 reviews Sint-Amands

De Eventroom biedt u een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. Eventroom is een modulaire zaal tot 800 m2 met een ruime patio, een open en een gesloten keuken, 2 togen, klankinstallatie en een ruime parking.

Feestzaal Den Ast

Feestzaal Den Ast

Schrijf review Kampenhout

Feestzaal Den Ast is een unieke locatie voor grote en kleine feesten, seminaries en bedrijfsevenementen. Je kiest tussen drie zalen die elk sfeer en gezelligheid uitstralen.

Hotel Mercure Roeselare

Hotel Mercure Roeselare

Schrijf review Roeselare
Hof Ter Velden

Hof Ter Velden

Schrijf review Dendermonde
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen

No Photo Available

Gasthof De Zevensterre

Schrijf review Laarne
Domaine du Moulin d'Eprave

Domaine du Moulin d'Eprave

Schrijf review Eprave – Rochefort
3hoog - Meeting & events

3hoog - Meeting & events

Schrijf review Leuven
Katelijnenhof

Katelijnenhof

Schrijf review Roeselare
Lesco

Lesco

Schrijf review Wetteren
't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review Sint-Truiden
Nai Zaal Huren

Nai Zaal Huren

Schrijf review Mortsel
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review Geel
De Barrier

De Barrier

Schrijf review Houthalen
The Park

The Park

Schrijf review Deurne
Mauritshof

Mauritshof

Schrijf review IJzendijke
Charmehotel Kruishof LuXus

Charmehotel Kruishof LuXus

Schrijf review Oostende
Raapstraat20

Raapstraat20

Schrijf review Antwerpen
Rouge é Blanc

Rouge é Blanc

Schrijf review Ingelmunster
Zelda&Zorro

Zelda&Zorro

Schrijf review Evergem
EventHouse

EventHouse

Schrijf review Ichtegem
Salons 't Oud Gemeentehuis

Salons 't Oud Gemeentehuis

6 reviews Wichelen
Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem
De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Landen
Trimalchio Catering

Trimalchio Catering

Schrijf review Kuringen
The Hill

The Hill

Schrijf review Keerbergen
De Zonnevallei

De Zonnevallei

Schrijf review Overmere
Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur

No Photo Available

Beirtjeshoeve

Schrijf review Lovendegem

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'locatie communiefeest'.
 • Eventroom

  Eventroom

  20ste huwelijksverjaardag

  Op 13 juli 2019 vierden we onze 20ste huwelijksverjaardag. We wouden een groot feest geven want dat hadden we 20 jaar geleden niet kunnen doen. En wat een feest werd het. Marijke en Tom begrepen perfect wat we wouden. De decoratie was alles wat we wouden en meer. De ceremonie voor de hernieuwing van ons geloften werd buiten gehouden en ook daar was alles tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar ons gedacht! Echt geweldig. En toen het begon te druppelen stond alles vliegensvlug binnen klaar om ons op te vangen.
  De DJ die ze ons aanbevolen hadden sloot mooi aan met wat we zochten en er werd gedanst tot we er bijna bij neervielen. Nooit tekort aan drank. En alles perfect in goede banen geleid door Tom & Marijke! Echt magnifiek. Ze namen vooraf ook ruim de tijd om te luisteren naar onze wensen en ideeën, om ons de zaal te laten bezichtigen en alles uit te leggen. Ik had het niet beter kunnen dromen! Tom & Marijke & Eventroom zijn top! Doe zo voort. Nu 2,5 jaar later dromen we nog terug naar deze mooie dag.

  Peter & Ellen De Smet - Van Kersschaver - 02/03/2021

 • Eventroom

  Eventroom

  Een super coole sweet sixteen party , een super-de-luxe verjaardagsbrunch en een hyper modern nieuwjaarsfeest , alles tot in de puntjes verzorgd !

  Beste Tom en Marijke,
  Wij willen jullie langs deze weg nogmaals hartelijk danken voor de fantastische service die wij bij onze georganiseerde feesten van jullie mochten ontvangen.
  Wij hebben reeds mogen genieten van een super coole sweet sixteen party in bijhorende stijl, een super-de-luxe verjaardagsbrunch voor ons valentijnskindje en een hyper modern nieuwjaarsfeest met onze familie waar tot op vandaag nog steeds over wordt gesproken.
  Elk feest met jullie was een pareltje, tot in de kleinste puntjes verzorgd, geen vraag te veel en steeds geleverd en georganiseerd volgens de regels van de kunst!
  Wat kijken wij uit naar de periode dat wij opnieuw met jullie kunnen samenwerken aan een van onze volgende projecten!
  Wij hopen dan ook van harte dat jullie de moed houden zodat we vanaf het weer kan en mag een fantastisch feest kunnen organiseren, samen met jullie, een onvergetelijk feest want we hebben wat in te halen…..
  Fam. Peeters-Teugels

  Luc Peeters - 15/02/2021

 • Eventroom

  Eventroom

  reservatie

  Wij hebben ons 50ste verjaardag gevierd in Eventroom. Super organisatie! Vriendelijke mensen om mee samen te werken. Samen wordt er overlegd om er een topfeest van te maken. Heel professioneel team die tot alles in de puntjes in orde zetten! Dikke dank je wel Tom!

  Filip Verbelen - BVBA Verbelen Filip - 15/02/2021

 • Eventroom

  Eventroom

  Fantastisch huwelijksfeest

  Bijna vier jaar later denken we nog steeds met plezier terug aan een geweldig huwelijksfeest, mogelijk gemaakt door Tom en Marijke van de Eventroom. Alles werd tot in de puntjes geregeld door hen en op de dag zelf verliep alles ook heel vlot. Goede locatie, mooi aangeklede zaal, heel lekker eten, maar ook een fantastisch dansfeest achteraf! Onze gasten zijn nog steeds laaiend enthousiast over het feest zelf, maar ook over de DJ die Eventroom geboekt had voor ons.
  Dank je wel aan Tom en Marijke!

  Stefanie Van der Jeugt - / - 14/02/2021

Locatie Communiefeest

Ben je op zoek naar een locatie communiefeest? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je razendsnel een locatie communiefeest. Er is enorm veel keuze, dat is duidelijk. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Locatie communiefeest huren - onze tips

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een locatie communiefeest. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van iedereen die een locatie communiefeest aanbiedt. Voor 'locatie communiefeest' hebben we momenteel 32 alternatieven.

Locatie communiefeest, communie locatie, communiefeest locatie, locatie communie, zaal communie, feestzaal communiefeest, communiefeesten locatie, ... wat je ook nodig hebt, je kun steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kun je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw locatie communiefeest in de kijker.

Tags: communie locatie, communiefeest locatie, locatie communie, zaal communie, feestzaal communiefeest, communiefeesten locatie, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties