header

Locatie Communiefeest

Stop met zoeken om een locatie communiefeest te huren. Op eventplanner.be vind je locaties die een locatie communiefeest verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Locatie Communiefeest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'locatie communiefeest'.
 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Superservice!

  We werden heel goed en vriendelijk bediend en het eten was heel lekker. Echt een aanrader!

  Miguel Stevens - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Top feestzaal

  Lekker eten (super vers), goed wijnen, verzorgde bediening, prachtige locatie aan De Schelde.

  Marc Vael - Zakenkantoor Mons & Partners - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Locatie

  Prachtige locatie, rustig gelegen aan de Schelde. Waar je tijdens een stomende feestparty. Even tot rust kan komen op het mooie terras. En vooral ook in combinatie met het lekkere eten. Is dit een topzaal.

  Frederik Van De Velde - Van De Velde Deco - 05/07/2019

 • Salons 't Oud Gemeentehuis

  Salons 't Oud Gemeentehuis

  Place to be

  Receptie buiten met uniek zicht op de Schelde en natuurgebied. Super vers, super lekker. Vlotte en vriendelijke ontvangst én bediening.

  Jos Coolens - Autoglas Wetteren bvba - 05/07/2019

Locatie Communiefeest

Op zoek naar een locatie communiefeest? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen een locatie communiefeest. Er is een overvloed aan keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Locatie communiefeest huren - maak je keuze

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een locatie communiefeest. Dat is verleden tijd. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een locatie communiefeest aanbiedt. Voor 'locatie communiefeest' hebben we momenteel mogelijkheden.

Locatie communiefeest, communie locatie, communiefeest locatie, locatie communie, ... wat je ook zoekt, je kan steeds bij eventplanner.be terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenzaal in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw locatie communiefeest in de spotlight.

Tags: communie locatie, communiefeest locatie, locatie communie, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!