Teambuilding Limburg

Op zoek naar 'teambuilding limburg'? In onze database vind je alle leveranciers die teambuilding limburg aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'teambuilding limburg'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 25 reviews over bedrijven in de categorie 'teambuilding limburg'.
 • FarmFun

  FarmFun

  Vrijgezellenfeest

  Goede begeleiding van de spelen. De spelen werden door de gehele groep geapprecieerd. Ze werden goed begeleid en namen hun tijd zodat iedereen aan de beurt kwam. Verder werden er vele foto's genomen met op het einde de groepsfoto. Deze kon men later via het internet bekijken. Kortom een geslaagde dag en zeker een aanrader.

  Jaak Fransen - 17/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  Farm-tastisch bedrijfsuitje!

  We werden ontvangen door de meest enthousiaste spelbegeleidster in de geschiedenis: Kathleen! Opgesplitst in team groen en team grijs gingen we de strijd aan. Van kruiwagen racen, katapult schieten en hooibaal stapelen tot denkspellen en een heuse escapestal. Allerlei opdrachten waarbij samenwerken, communiceren, een heleboel fun en een beetje strijd centraal staan. Twee teams die tot het uiterste gingen. Qua winnaarsmentaliteit zat het wel snor, maar ook valsspelen en slechte grappen ontbraken niet. Dat alles onder hard lachend commentaar van ons Kathleen. Een farm-tastische ervaring!

  Claire Lardenois - Komma - 16/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  Bedankt Farm fun!

  Farm fun heeft meer dan eens bewezen dat ze een fantastisch concept hebben uitgewerkt dat werkt voor iedereen: jong, oud, sportief, slim,... Een absolute aanrader voor iedereen!

  Freya Schoenmakers - LSA - 15/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  FarmFun-tastisch :-)!

  Vanaf het eerste contact met FarmFun kreeg ik een heel fijn gevoel, er werd op een heel aangename manier met me meegedacht en geen enkele vraag was teveel.
  We zijn samen tot een heel fijne, op maat opbouw van de dag gekomen.
  Omdat je als team natuurlijk niet elke dag op teambuilding gaat, ben je als organisator heel erg bezig met de details: hoe gaat de dag eruit zien, wat als het regent, wat doen we eerst, wat eten we, …? FarmFun heeft me echt heel goed geholpen met het uitstippelen van onze ideale dag.
  En toen kwam de dag … En regende het pijpenstelen!
  Ook hier was ik aangenaam verrast door de flexibele instelling tijdens de dag zelf, er werden ons verschillende alternatieven aangeboden, om onze ideale dag die door de regen noodgedwongen er anders uit kwam te zien, alsnog tot onze ideale dag om te toveren.
  Wat ons hele team is bijgebleven is de fijne sfeer: iedere FarmFun medewerker waar we mee in contact kwamen, was vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd.
  De activiteiten die FarmFun aanbiedt, staan garant voor FUN! We hebben een heerlijke dag gehad, in een prachtige omgeving, met warme mensen rondom ons en werden verwend met geweldige lekkere catering.
  Een absolute aanrader, vanwege wat FarmFun aanbiedt maar ook vanwege de manier waarop ze je helpen plannen, je welkom heten en er samen met je een onvergetelijke dag van maken!

  Carmen Van Hoylandt - DAP Hulsterheide - 15/07/2019

Teambuilding Limburg

Op zoek naar 'teambuilding limburg' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Teambuilding limburg: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor teambuilding limburg in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als teambuilding limburg, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar teambuilding limburg. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties