Eventvideo

Op zoek naar 'eventvideo'? In onze database vind je alle leveranciers die eventvideo aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'eventvideo'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

MDM productions

MDM productions

Schrijf review Brugge

Maximaal gebruik maken van u social media content met professionele content? Dit kan met Eventvideo! Dus geen smartphone video, maar professionele video tegen betaalbare prijzen. Direct ter plaatse gemonteerd, zo blijft u social media up-to-date!

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Moxy bv

Moxy bv

Schrijf review Laken

Brussels based video(post-)production company - Production, editing, online and offline, animation, compositing and color grading for corporate, event and commercials.

No Photo Available

PHNX agency

6 reviews Antwerpen

Event Photographers United is het eerste agentschap voor professionele eventfotografen en videografen in België en daarbuiten.

No Photo Available

Olivier Depaep Photography

Schrijf review Brugge

Olivier Depaep Photography is de go to persoon om jouw congres, event of workshop door dynamische fotografie en straffe bedrijfsfilms te herbeleven.

No Photo Available

Skyless Media

Schrijf review Raamsdonksveer

Volledige eventvideo of zakelijke aftemovie vanaf 350 euro. De hele dag op locatie aanwezig en incl edit en nabewerking.

No Photo Available

We Are The Night bv

Schrijf review Utrecht

Wij zijn het visuele productiehuis dat gelooft in housemuziek. Reik naar jou en je gelovigen met concertregistraties in HD met meerdere camera's, video's over artiestenrondleidingen, muziekvideo's, bewegende beelden en fotografie.

No Photo Available

Gommeren

Schrijf review Brasschaat

Videoproduction & Freelance Camera Crew. Contacteer ons voor: freelance ENG/EFP camera crew, mediatraining, product presentaties en pers footage, bedrijfsfilms, events, ...

No Photo Available

Watertower TV Productions

Schrijf review Zaventem

Watertower TV Productions is een productiehuis gespecialiseerd in eventvideos, reportages, documentaires, bedrijfsfilms, reclamespots, 2D en 3D animaties, video presentaties, radiospots, audiogidsen,... kortom alles wat betreft audiovisuele communicatie.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'eventvideo'.

PHNX agency

TOP TEAM

|Elly Laureys (TBWA)|26/04/2017

Wij werken al een hele tijd samen met EPU en zijn zeer tevreden. Beste service/prijs kwaliteitverhouding die ik ken. Enthousiast team, fijne opvolging, ik ben fan!

PHNX agency

Top bedrijf om mee samen te werken!

|Olivier Wauters (Eventonline)|20/04/2017

Reeds verschillende malen deed ik beroep op Event Photographers United om de events van www.eventonline.be en www.mice-magazine.com te capteren.
Zeker een aanrader!

PHNX agency

Samenwerking Event Photographers United

|Stig Van Hauwermeiren (GJ&Partners)|20/04/2017

De samenwerking met Event Photographers United was af!
Goede communicatie vooraf, een heel fijn ge-pingpong over de locatie en thema en een voorstudie ter plaatse. Dit alles maakte dat het gevoel bij de voorbereiding al heel goed zat. Het prachtige resultaat achteraf was een mooi kers op de taart!

PHNX agency

EPU

|Ann Van den Borne (Checkmate)|20/04/2017

Event Photographers United heeft sinds enkele jaren al talloze foto-opdrachten voor ons uitgevoerd. Zij zijn steeds punctueel, flexibel en enthousiast. Zowel wij zelf als onze klanten zijn steeds heel tevreden over de fotoreportages die ze afleverden. Kortom, een professionele event-partner waar we ongetwijfeld nog mooie projecten mee zullen verwezenlijken!

Eventvideo

Zoek je naar 'eventvideo' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Eventvideo: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor eventvideo in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als eventvideo, event video, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar eventvideo. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event video, ...

Artikels

De social media event video creator

De social media event video creator

Organiseer je vaak events voor dezelfde doelgroep, dan heb je wellicht al een grote community opgebouwd. Maar organiseer je wat minder vaak events, dan vraagt het wat werk om je community wakker te maken.

Unieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Unieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. En dan sta je als evenementenbureau voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit... units!

Bouw een sterk event-merk met YouTube

Bouw een sterk event-merk met YouTube

Is YouTube nog steeds hot in 2018? Reken maar van yes! YouTube is het groter dan ooit want meer en meer mensen evolueren richting videocontent.

5 manieren waarop livestreaming jouw evenementen succesvoller maakt

5 manieren waarop livestreaming jouw evenementen succesvoller maakt

Je kunt waarschijnlijk talloze redenen noemen waarom je je evenement niét zou livestreamen. Misschien denk je dat gelivestreamde evenementen het einde betekenen van echte ontmoetingen. Want wie zou er nu naar jouw conferentie, workshop of seminar komen als ze gewoon kunnen kijken via live video?

Event Academy kijkt naar de toekomst

Event Academy kijkt naar de toekomst

Op dinsdag 9 mei organiseert de opleiding Officemanagement van de Arteveldehogeschool 'Event Academy 2017'. Wil je meer weten over 'the Future of Event Technology'? Dit event is er om je kennis te verrijken dus mis het niet!

Event Academy: mis het niet!

Event Academy: mis het niet!

Wil je graag een blik werpen op de toekomst van de event sector? Vraag je je soms ook af hoe technologie jouw event kan versterken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Samenkomen met zoveel mensen als je wil, zonder limieten, op een zelfgekozen plek, ...: het kan in het virtuele eventvenue van Sylvester.

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?

Wanneer alle gasten vertrokken zijn, rest nog de nazorg van het event. Aftermovies zijn zeer populair. Doe het volgens de regels.