header

Eventvideo

Op zoek naar 'eventvideo'? Hier vind je bedrijven die eventvideo aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'eventvideo'.
 • PHNX agency

  TOP TEAM

  Wij werken al een hele tijd samen met EPU en zijn zeer tevreden. Beste service/prijs kwaliteitverhouding die ik ken. Enthousiast team, fijne opvolging, ik ben fan!

  Elly Laureys - TBWA - 26/04/2017

 • PHNX agency

  Top bedrijf om mee samen te werken!

  Reeds verschillende malen deed ik beroep op Event Photographers United om de events van www.eventonline.be en www.mice-magazine.com te capteren.
  Zeker een aanrader!

  Olivier Wauters - Eventonline - 20/04/2017

 • PHNX agency

  Samenwerking Event Photographers United

  De samenwerking met Event Photographers United was af!
  Goede communicatie vooraf, een heel fijn ge-pingpong over de locatie en thema en een voorstudie ter plaatse. Dit alles maakte dat het gevoel bij de voorbereiding al heel goed zat. Het prachtige resultaat achteraf was een mooi kers op de taart!

  Stig Van Hauwermeiren - GJ&Partners - 20/04/2017

 • PHNX agency

  EPU

  Event Photographers United heeft sinds enkele jaren al talloze foto-opdrachten voor ons uitgevoerd. Zij zijn steeds punctueel, flexibel en enthousiast. Zowel wij zelf als onze klanten zijn steeds heel tevreden over de fotoreportages die ze afleverden. Kortom, een professionele event-partner waar we ongetwijfeld nog mooie projecten mee zullen verwezenlijken!

  Ann Van den Borne - Checkmate - 20/04/2017

Eventvideo

Op zoek naar 'eventvideo'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Eventvideo: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van eventvideo op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als eventvideo, event video, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar eventvideo.

Tags: event video, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!