header

Eventvideo

Op zoek naar 'eventvideo'? Hier vind je bedrijven die eventvideo aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'eventvideo'.
 • PHNX agency

  TOP TEAM

  Wij werken al een hele tijd samen met EPU en zijn zeer tevreden. Beste service/prijs kwaliteitverhouding die ik ken. Enthousiast team, fijne opvolging, ik ben fan!

  Elly Laureys - TBWA - 26/04/2017

 • PHNX agency

  Top bedrijf om mee samen te werken!

  Reeds verschillende malen deed ik beroep op Event Photographers United om de events van www.eventonline.be en www.mice-magazine.com te capteren.
  Zeker een aanrader!

  Olivier Wauters - Eventonline - 20/04/2017

 • PHNX agency

  Samenwerking Event Photographers United

  De samenwerking met Event Photographers United was af!
  Goede communicatie vooraf, een heel fijn ge-pingpong over de locatie en thema en een voorstudie ter plaatse. Dit alles maakte dat het gevoel bij de voorbereiding al heel goed zat. Het prachtige resultaat achteraf was een mooi kers op de taart!

  Stig Van Hauwermeiren - GJ&Partners - 20/04/2017

 • PHNX agency

  EPU

  Event Photographers United heeft sinds enkele jaren al talloze foto-opdrachten voor ons uitgevoerd. Zij zijn steeds punctueel, flexibel en enthousiast. Zowel wij zelf als onze klanten zijn steeds heel tevreden over de fotoreportages die ze afleverden. Kortom, een professionele event-partner waar we ongetwijfeld nog mooie projecten mee zullen verwezenlijken!

  Ann Van den Borne - Checkmate - 20/04/2017

Eventvideo

Op zoek naar 'eventvideo'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Eventvideo: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van eventvideo op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als eventvideo, event video, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar eventvideo.

Tags: event video, ...

Artikels

De social media event video creator

De social media event video creator

Organiseer je vaak events voor dezelfde doelgroep, dan heb je wellicht al een grote community opgebouwd. Maar organiseer je wat minder vaak events, dan vraagt het wat werk om je community wakker te maken.

Unieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Unieke event-video: wondere wereld van Warsco Units

Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. En dan sta je als evenementenbureau voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit... units!

Bouw een sterk event-merk met YouTube

Bouw een sterk event-merk met YouTube

Is YouTube nog steeds hot in 2018? Reken maar van yes! YouTube is het groter dan ooit want meer en meer mensen evolueren richting videocontent.

5 manieren waarop livestreaming jouw evenementen succesvoller maakt

5 manieren waarop livestreaming jouw evenementen succesvoller maakt

Je kunt waarschijnlijk talloze redenen noemen waarom je je evenement niét zou livestreamen. Misschien denk je dat gelivestreamde evenementen het einde betekenen van echte ontmoetingen. Want wie zou er nu naar jouw conferentie, workshop of seminar komen als ze gewoon kunnen kijken via live video?

Event Academy kijkt naar de toekomst

Event Academy kijkt naar de toekomst

Op dinsdag 9 mei organiseert de opleiding Officemanagement van de Arteveldehogeschool 'Event Academy 2017'. Wil je meer weten over 'the Future of Event Technology'? Dit event is er om je kennis te verrijken dus mis het niet!

Event Academy: mis het niet!

Event Academy: mis het niet!

Wil je graag een blik werpen op de toekomst van de event sector? Vraag je je soms ook af hoe technologie jouw event kan versterken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Sylvester ontwerpt zelf virtuele eventvenue 'Meeple'

Samenkomen met zoveel mensen als je wil, zonder limieten, op een zelfgekozen plek, ...: het kan in het virtuele eventvenue van Sylvester.

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?

Aftermovie van je event: licentiehuishouding volledig in orde?

Wanneer alle gasten vertrokken zijn, rest nog de nazorg van het event. Aftermovies zijn zeer populair. Doe het volgens de regels.

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties