header

Tasting

Zoek je 'tasting'? Hier vind je leveranciers die tasting aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'tasting'.
 • House Of Dreams

  House Of Dreams

  Leerrijk en plezant!

  Samen met enkele vrienden hebben we een mocktail workshop via House Of Dreams gevolgd. we waren aangenaam verrast dat we zonder alcohol ook heerlijke, verfrissende drankjes konden maken. Super veel bijgeleerd en op en top van genoten! Thanks Anil!

  Alan Galgaev - 24/07/2017

 • House Of Dreams

  House Of Dreams

  Mad Men!

  Whiskytasting met House Of Dreams gedaan. Was super, veel kennis opgedaan. Lekker gedronken en goed begeleid. We dachten even allemaal dat we in Mad Men zaten. Next time: rumtasting. Beware Anil haha!
  Frederic

  Frederic Van Laere - 19/07/2017

 • House Of Dreams

  House Of Dreams

  Workshop anil

  Wij hebben onlangs een workshop gehad van Anil (houseofdreams). Wij hebben veel bijgeleerd op een super leuke manier -! Lekkere coctails en fun! Absoluut zijn geld waard! Super uitleg over het maken en verschillende smaken die je kan combineren. Zeker en vast aan te raden voor iedereen! Wij gaan dit zeker nog eens doen!

  Patricia Marmaras - 07/06/2017

 • House Of Dreams

  House Of Dreams

  Kennis en topcombinaties!

  We besloten om met de mannelijke collega's een tasting te doen, we kozen uiteindelijk voor whiskey om dat dit voor de meeste nog onbekend terrein was. De uitleg en de verschillende combinaties met kleine snacks was subliem. Anil vertelde met zoveel passie over de verschillende soorten blends en wij konden met al onze vragen bij hem terecht. Het was een topavond! Achteraf contacteerde we House Of Dreams voor een catering opdracht voor een verjaardag van een van onze vrouwen. Nogmaals subliem. Petje af!

  Pieter-Jan De Laet - 07/06/2017

Tasting

Zoek je 'tasting'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Tasting: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor tasting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als tasting, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar tasting.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!