Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Hier vind je eventbedrijven die online ticketing aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 48 reviews over bedrijven in de categorie 'online ticketing'.
 • Momice

  Momice

  De eerste 'look en feel' van je event is van enorme waarde.

  Persoonlijk hecht ik heel veel waarde aan mooie beelden. De 'look en feel' van een website bepaald vaak of ik daar nog even blijf. Voor mijn eigen events vind ik dat ook heel belangrijk, tenslotte maak je een eerste indruk maar 1 keer. De eventwebsite van Momice kan ik op eenvoudige wijze inrichten en door middel van kleuren en beelden krijgt het dan toch een look en feel dat bij mij, en bij mijn product of onderneming, past. Op 1 juni 2018 lanceerde ik de eventwebsite voor het Locatiecongres met het nieuwe design van Momice. Reacties die ik terug kreeg uit mijn netwerk: "wow wat ziet dat er goed uit lin!" of "mooi programma en het ziet er professioneel uit". Natuurlijk draait het om het totale plaatje, maar de eerste indruk is geheel te danken aan de functionaliteit van Momice waardoor de online presentatie er top uitziet. De uitnodigingentool en de mogelijkheid om snel en eenvoudig te communiceren met (potentiële) deelnemers/klanten is heel mooi meegenomen en maakt het compleet. Bovenstaande zorgt ervoor dat ik inmiddels 'superfan' ben. Ik heb Momice al aan heel veel eventmanagers aangeraden en dat zal ik voorlopig blijven doen.

  Linda Kerkhoven - Linda op Locatie - 12/06/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Prettig samenwerken

  Voor een evenement van onze winkel hebben wij heel prettig samengewerkt met GO-Tickets.
  Mijn contactpersoon was zeer vriendelijk, behulpzaam en snel. Zowel in het organiseren van het evenement als de afhandeling van vragen rondom de kaarten van klanten ging zeer goed. Ze was zeer snel en goed bereikbaar als ik vragen had.
  Zelfs nu na het evenement is er de mogelijkheid om nog vragen af te handelen.
  Dank voor de samenwerking!

  Jenske Sypkens Smit - Humanoid - 06/06/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  NWP 70 jaar Jong en Vitaal

  Het systeem van Go Ticket is eenvoudig en snel. Het team van Go Tickets is altijd bereikbaar en het is ze nooit te veel om welke voor vragen dan ook uitgebreid en top vriendelijk te beantwoorden. Ze denken met je mee, doen vanuit hun ervaringen suggesties en helpen met het uitvoeren/opstellen ervan. Met name de hulpvaardigheid van Ineke is geweldig.

  Corry Dijk-Keesmaat - Centraal Bureau NWP - 07/05/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  GO-Tickets.....een zorg minder en een service erbij

  Wat ben ik blij dat iemand mij twee jaar geleden attendeerde op het bestaan van Go-Tickets.
  Ik organiseer een sinds twee jaar een benefiet festival Metal Up For A-T om geld in te zamelen voor de Twanfoundation. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de zeldzame kinderziekte A-T.
  Vanaf dag 1 dat ik in contact kwam met Go-Tickets heb ik alleen maar goede ervaringen.
  In het eerste jaar had ikzelf een foutje gemaakt met het aanmaken van de tickets....die in een weekend in de verkoop gingen.
  Vijf minuten na de aanvang van de voorverkoop kwam ik achter die fout maar kreeg hem niet zo snel hersteld.
  1 keer de voicemail ingesproken en ik werd binnen een half uur...was denk ik nog korter teruggebeld. TOP
  Dit jaar kwam ik er achter dat mijn gsm welke ik net als vorig jaar als scanner wilde gebruiken niet meer compatibel was met hun vernieuwde software. Dit was vanwege de veiligheid van hun systeem werd mij verteld. Begrijpelijk dus ....want je verwacht dat er netjes wordt omgegaan met de gegevens van mij maar ook van degene die een ticket bestellen bij mij.
  Kreeg ik toch netjes een gsm in bruikleen.....gratis omdat dit evenement voor een goed doel was.
  Wil ik er ook nog bij vermelden dat ik al twee jaar korting krijg op de toeslag die Go-Tickets per verkocht ticket berekend.
  Ook zij denken dus mee voor het goede doel.
  Kortom....alleen maar aardige mensen aan de telefoon gehad als ik vragen had en een top service die deze mensen verlenen.
  Ik raad echt elke organisator van een evenement met kaarten in de voorverkoop aan om Go-Tickets eens een keer te proberen..... dan is het geen Go-Tickets meer maar Stay-Tickets......

  Edwin van den Ouweland - Metal Up For A-T - 21/02/2018

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Online ticketing: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van online ticketing op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als online ticketing, online ticketshop, online ticket verkoop, online tickets verkopen, online kaartverkoop, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar online ticketing.

Tags: online ticketshop, online ticket verkoop, online tickets verkopen, online kaartverkoop, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!