header

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Hier vind je eventbedrijven die online ticketing aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 68 reviews over bedrijven in de categorie 'online ticketing'.
 • GO-tickets

  GO-tickets

  Prima systeem en service

  We hebben verschillende ticket verkoop systemen geprobeerd, maar zijn tot nu toe het meest tevreden met GO Tickets. Snelle antwoorden, geen dure administratiekosten en altijd tijdige betalingen. We hopen dat ze zo door blijven gaan.

  René Janssen - ProgPower Europe - 11/10/2019

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Bredevoort Schittert

  De online verkoop via Go Tickets verloopt prima.
  De mensen van Go Tickets zijn zeer behulpzaam met het inrichten van de ticketshop, het aanbrengen van wijzigingen en/of aanvullingen. Ook het scannen van de tickets tijdens ons evenement ging zonder problemen en snel!

  Petra Lensink - Bredevoort Schittert - 02/10/2019

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Een aanrader voor elke eventorganisator!

  Wat ik erg fijn vind is het persoonlijke contact met GO-tickets! Ze zijn altijd bereid om mee te denken en te helpen en je hoeft niet lang te wachten op een antwoord. Ik kan iedere organisator van wat voor evenement dan ook aanraden om met GO-tickets te gaan samenwerken!

  Stijn Achleitner - 22-24 - 01/10/2019

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Stressvrij organiseren

  Het organiseren en voorbereiden van ons event ging soepel en probleemloos door de hulp van GO-tickets. Alles werd helder uitgelegd, de events en tickets werden gecheckt door GO-tickets zodat er niets misging wat zorgde voor een perfecte voorbereiding van ons event. Nogmaals: hartelijk dank!

  Jill Plaschek - HUMANOID - 26/09/2019

Online Ticketing

Op zoek naar 'online ticketing'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Online ticketing: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van online ticketing op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als online ticketing, online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar online ticketing.

Tags: online tickets verkopen, online ticketshop, online ticket verkoop, online kaartverkoop, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!