Saxofonist

Op zoek naar 'saxofonist'? In onze database vind je alle leveranciers die saxofonist aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'saxofonist'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Showdesign

Showdesign

Schrijf review Nijkerk

We geloven dat ieder moment, hoe groot of klein, een bijzonder en daardoor onvergetelijk moment kan worden.

Aces

Aces

4 reviews Antwerpen

Liveconcerten en muziekformules op maat voor jouw evenementen en feesten.

Stefaan Daems

Stefaan Daems

Schrijf review Tessenderlo

Stefaan Daems is een professionele saxofonist gespecialiseerd in het opluisteren van allerhande evenementen. Een huwelijksmis, een receptie, een academische zitting, een vernissage, een verjaardagsfeest, een tuinfeest, enz...

De Muzieksommelier

De Muzieksommelier

Schrijf review Rupelmonde

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event op het juiste moment.

Richard Rohi

Richard Rohi

Schrijf review Heerlen

Solo Saxofonist - Heeft u iets bijzonders te vieren? Trouwfeest? Personeelsfeest? Valentijn? Afscheid of Jubileum? Jazz and More geeft uw viering extra cachet.

No Photo Available

Akoestisch Jazz Trio 'No Problem'

Schrijf review Doorn

Akoestisch Jazztrio No Problem kan zorg dragen voor welluidende achtergrondmuziek op een prettig geluidsniveau. Geschikt voor receptie, borrel en diner(dansant). Gevarieerd programma.

No Photo Available

J&H Rent

Schrijf review Culemborg

Met Discoshow kiest u voor een professionele club feestmakers waarmee u bij uw gasten voor de dag kunt komen. Laat u verassen door de diverse mogelijkheden en flexibiliteit van ons bedrijf.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'saxofonist'.

Aces

Aces

Iedereen mee

|Bart Van Zele (Halito!)|24/08/2018

Outside Box verraste alleen door de manier waarop ze opkomen. Niet met z'n allen op een podium maar van alle kanten uit de zaal weerklinkt plots hun muziek. Tussendoor bewegen ze gewoon tussen het publiek en zorgen op die manier voor een grote betrokkenheid van het publiek. Een absolute topset; ze weten heel goed hoe ze een publiek moeten aanpakken!

Aces

Aces

Feest bij Rexel Roeselare op 16 maart 2018

|Krist Dumortier (Rexel)|13/08/2018

Outside Box heeft op een zeer aangename, originele en professionele manier de sfeer gebracht tijdens het diner en het feest op gang getrokken tijdens de partymix. De 4 zangers hebben het verbluffend goed gedaan ! De klanten waren verrast hoe zij de act gebracht hebben !
Na voorafgaand gesprek werd alles tot in de puntjes besproken. Het programma, de muziekkeuze, het gewenst volume tijdens het diner waar vooral de klant centraal stond, de ambiance die ze brachten als voorbereiding van de DJ, ... Top !
Voor mijn part kan Outside Box in de toekomst nog wel eens de ambiance brengen op een Rexel feest.
Onze klanten hebben nadien nog heel wat positieve reacties gegeven en dit is mooi meegenomen voor Rexel.
Kortom, een avond om niet snel te vergeten!

Aces

Aces

Outside Box Mobiele Live Band op 10jarig junileum Trouwfeest

|Marco Wuytens (Wuytens Bvba)|13/08/2018

Door deze band op ons trouwfeest te laten optreden, hadden we een totaal ander concept dan een dj. Het is veel persoonlijker, intenser en ze brengen de sfeer er echt in.
Ze doen dit ongelofelijk goed. Niemand had door in het begin dat dit live was. Omdat ze gewoon door het publiek liepen.
Echt een aanrader voor elke feest. Zullen dit zeker nog eens overdoen.

Aces

Aces

top optreden

|Andy Van Bruwaene|12/08/2018

Outside Box kon er de ambiance heel vlotjes insteken.
Het optreden was geliefd door het volledige publiek.
Top dus !

Saxofonist

Zoek je naar 'saxofonist' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 7 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Saxofonist: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor saxofonist op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als saxofonist, solo saxofonist, saxofoon, sax, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar saxofonist. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: solo saxofonist, saxofoon, sax, ...

Artikels

Opvallende combinatie van live muziek en DJ

Opvallende combinatie van live muziek en DJ

Jaxx heeft al veel succes geboekt op zakelijke events, met hun verrassende mix tussen het house- en club-geluid van een DJ en de muzikaliteit van live muzikanten. Nu is het tijd voor de volgende stap.

Band vormt zich naar wensen organisator

Band vormt zich naar wensen organisator

Jonge, getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen met een DJ. "Je ziet veel combinaties van DJ met saxofoon, maar nergens zie je een complete band om een DJ heen."

JAXX 2.0

JAXX 2.0

JAXX, de alleskunner-band, heeft vorig jaar veel shows mogen verzorgen. Om deze positieve vibe erin te houden hebben ze een nieuwe sound ontwikkeld die u en uw gasten gaan verrassen!

ALUVISIONlive! opnieuw een inspiratiebron voor 250 internationale genodigden

ALUVISIONlive! opnieuw een inspiratiebron voor 250 internationale genodigden

"We are imagineers!" Met dit motto stond op 4 juli 2019 het enthousiaste team van Aluvision klaar om ruim 250 internationale klanten te ontvangen op het hoofdkantoor in Deinze.

Officiële opening Efteling Bosrijk

Officiële opening Efteling Bosrijk

Gisteren opende de Efteling vol trots officieel de poorten van het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk.

ION geeft knallend startschot voor Waregem Business Park

ION geeft knallend startschot voor Waregem Business Park

"Elke gast die na het feest naar huis gaat moet zijn partner wakker maken om te vertellen hoe geweldig het bij ION was. Het was een wat atypische briefing die weliswaar volledig strookt met de identiteit van ION."