E-Ticketing

Zoek je 'e-ticketing'? Op onze website vind je bedrijven die e-ticketing aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'e-ticketing'.
 • Novotix

  Novotix

  Goede service, gebruiksvriendelijk en veilig

  Voor Structura Outdoor hebben we Novotix in de arm genomen om voor ons de ticketverkoop te verzorgen. De samenwerking was fijn en meer dan optimaal. Het systeem wat Novotix gebruikt is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en vooral veilig. De servicefee is laag en een keer per week wordt er uitbetaald. Je hoeft dus niet lang te wachten op de entree inkomsten. Verder is de service geweldig. Novotix denkt met de klant mee om zodoende snel en adequaat te handelen. Novotix kan ik ieder aanraden die events organiseert.

  Paul van den Bergen - DeltaXpress - 20/09/2018

 • Novotix

  Novotix

  Nagekomen afspraken

  Meerdere keren met dit bedrijf samengewerkt. Altijd helemaal tevreden. Prettige samenwerking. Goed advies. Alles tot in de puntjes geregeld. Het beste is dat alle afspraken gewoon nagekomen worden. Eenmal in hun handen kan je er op vertrouwen dat het goed komt.

  Davor Vrebac - Area52 - 20/09/2018

 • Novotix

  Novotix

  Goede service en materiaal

  Als carnavalsvereniging hebben wij portofoons nodig om de wagen te begeleiden. Deze huren we al jaren bij Novotix. Het bedrijf is erg flexibel en het personeel denkt in oplossingen. Ze hebben ons altijd goed geholpen. Zo kunnen we de portofoons ophalen wanneer het uitkomt en zijn ze ook bereid deze thuis te brengen als het ons niet uitkomt. De portofoons werken erg goed en hebben een sterk bereik. We zijn erg tevreden over Novotix.

  Harmke de Zwart - C.V. de Snotkokers - 19/09/2018

 • Novotix

  Novotix

  Duidelijkheid

  Bij CITYLIFE hebben we 1 maal gebruik gemaakt van NOVOTIX
  Om duidelijkheid te creëren voor beide partijen hebben we ruim van tevoren afgesproken om alles door te nemen. Hierbij viel op dat NOVOTIX erg meedenkend, gemotiveerd en prijstechnisch erg goed zijn. Wat ook een enorm voordeel voor ons was is de wekelijkse uitbetaling van de kaartverkoop i.p.v. achteraf zoals de meeste bedrijven. Dit bedrijf is dus zeker aan te raden!

  Hans Dobbelaar - Citylife - 19/09/2018

E-Ticketing

Op zoek naar 'e-ticketing'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

E-ticketing: een handig overzicht

Wij hebben alle info over e-ticketing op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als e-ticketing, eticketing, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar e-ticketing.

Tags: eticketing, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!