E-Ticketing

Op zoek naar 'e-ticketing'? In onze database vind je alle leveranciers die e-ticketing aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'e-ticketing'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

GO-tickets

GO-tickets

98 reviews Doetinchem

Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je goedkoop, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement.

Novotix

Novotix

32 reviews Terneuzen

NOVOTIX biedt een innovatieve en technologische oplossing waarmee je volledige controle over de kaartverkoop en toegangsbeheer kunt krijgen.

WeTicket

WeTicket

22 reviews Amsterdam

Trek meer bezoekers en laat kosten dalen met de ticket oplossing van WeTicket.

No Photo Available

TicketGang bv

Schrijf review Hever

Start je online ticketverkoop vlot en kosteloos met het TicketGang online ticketverkoop- en reservatiesysteem. Verkoop je tickets online via de verkoopswebsite van TicketGang, je eigen evenementwebsite en op sociale websites!

Uniblox bv

Uniblox bv

Schrijf review Hilversum

De 'Eventtickettool' van Uniblox biedt organisatoren een kansrijk perspectief om op eenvoudige wijze en tegen zeer gunstige tarieven een ticketshop in te richten en te managen. 

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Veiligreserveren

Schrijf review Horst

Online ticketing voor festivals, concerten, theaters, zalen en congressen oftewel overal waar een gecontroleerde entree nodig is. We zijn de transparantste in de branche, onze slagan is dan ook: Your ticketing the right way!

No Photo Available

Yourticketprovider

Schrijf review Utrecht

Your Ticket Provider is een jong ondernemend online ticketingbedrijf dat de kaartverkoop, bezoekersregistratie, re-marketing en entreeverzorging voor elk soort evenement verzorgt.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 152 reviews over bedrijven in de categorie 'e-ticketing'.

GO-tickets

GO-tickets

Ticket partner voor conferentie

|Sem Leftin (NRG PALLAS)|13/06/2024

We zijn zeer tevreden over GO-tickets die we voor onze Nuclear Innovation Conference hebben gebruikt. Vanaf het begin was het aankoopproces uiterst gebruiksvriendelijk en soepel. De informatie was duidelijk en toegankelijk, wat zorgde voor een zorgeloze ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers.
Een van de grootste pluspunten was de verzorging van de badges. Go-tickets zorgde ervoor dat elke badge professioneel en correct geprint was, wat de check-in versnelde en bijdroeg aan de professionele uitstraling van ons event. De badges waren duidelijk leesbaar, stevig en precies zoals we hadden gehoopt.
De ondersteuning van het Go-tickets team was uitstekend, met name Aron was zeer behulpzaam. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en gaven nuttige suggesties om ons event succesvoller te maken.
Kortom, Go-tickets heeft onze verwachtingen overtroffen. Van het eenvoudige aankoopproces tot de hoogwaardige badges, ze hebben bewezen een betrouwbare en efficiënte partner te zijn voor evenementenorganisatie. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken!

GO-tickets

GO-tickets

Review van deunen 2024

|Freek Ursem (-)|03/06/2024

Wij waren erg tevreden met hoe het systeem werkten en hebben daardoor een top dag gehad. Alleen vonden we dat het in het begin heel er zoeken was hoe de site werkten.

GO-tickets

GO-tickets

Laagdrempelig ticketsysteem met goede ondersteuning

|Remco Rexwinkel|24/05/2024

Eenvoudig te gebruiken, maar uitgebreid ticketsysteem. Erg laagdrempelig om in te stappen en er is uitstekende, vriendelijke en snelle ondersteuning bij vragen. Inzicht in de verkochte en gescande tickets is helder, waardoor je je bezoekers eenvoudig en snel kunt ondersteunen indien nodig.

GO-tickets

GO-tickets

Tof

|Cindy Dorssers|17/05/2024

Dit werkt echt zoo geweldig

E-Ticketing

Zoek je naar 'e-ticketing' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 7 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

E-ticketing: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor e-ticketing op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als e-ticketing, eticketing, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar e-ticketing. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: eticketing, ...

Artikels

WhatsApp wil event-tickets versturen

WhatsApp wil event-tickets versturen

WhatsApp wil relevanter worden voor bedrijven en voegt extra functies toe die ook voor organisatoren interessant kunnen zijn. Zo kan je binnenkort ook tickets via de dienst verzenden.

Gebruik één QR-code voor een optimale event beleving

Gebruik één QR-code voor een optimale event beleving

QR-codes zijn niet meer weg te denken bij events. In eerste instantie denk je aan de toegangscontrole, maar dat is vaak niet de enige plaats waar QR-codes worden gebruikt.

12% ticketverkoop gaat via smartphones

12% ticketverkoop gaat via smartphones

Ticketscript ziet een forse toename in het aantal tickets dat dit jaar voor ADE via een mobiele telefoon is gekocht ten opzicht 2011. De kaartverkoop via mobiel is gestegen van 3% vorig jaar naar 12% dit jaar.

Londen haalt Parijs in als populairste zakenreisbestemming

Londen haalt Parijs in als populairste zakenreisbestemming

Londen was in 2009 de meest aangevlogen bestemming van zakenreizigers in de Benelux.

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratie

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratie

Iedere eventprofessional kent de functionele stappen van het registratieproces. Je wilt weten wie er komt, zodat je een goede inschatting kunt maken voor de zaalcapaciteit en de catering, ...

Column: Ticketje kopen?

Column: Ticketje kopen?

Vorig weekend weer goed bezig geweest: drie toegangsticketten voor een culturele manifestatie, twee biljetten voor een treinrit, ... Allemaal zelf met mijn hoogsteigen printertje afgedrukt!

Ontdek ticketing start-up bookingAPP

Ontdek ticketing start-up bookingAPP

bookingAPP is de runner-up in ticketing land. Met een uniek cloud-based ticketing platform biedt deze app een nieuwe oplossing voor de online verkoop van tickets voor allerlei evenementen.

Events: Back to live! Zo voorkom je lange rijen bij de check-in

Events: Back to live! Zo voorkom je lange rijen bij de check-in

Langzaam maar zeker is er steeds meer mogelijk om weer live events te organiseren. De regels rondom afstand houden ...

Geen gestuntel meer aan de deur: veilig en snel deelnemers inchecken (coronaproof)

Geen gestuntel meer aan de deur: veilig en snel deelnemers inchecken (coronaproof)

Gedoe bij de deur. Iedere event professional (en eventbezoeker) heeft er mee te maken gehad. Namen afstrepen op Excellijsten, badges zoeken, deelnemers die niet 'op de lijst' staan en lange wachtrijen bij de entree.

Massale fraude met online verkoop van concerttickets

Massale fraude met online verkoop van concerttickets

Voor de shows van K3 in de Lotto Arena hebben malafide tickethandelaars 17.000 tickets gekocht met 37 betaalkaarten. Die tickets werden vervolgens met flinke winst doorverkocht.