Marketing Communicatie

Op zoek naar 'marketing communicatie'? In onze database vind je alle leveranciers die marketing communicatie aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'marketing communicatie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'marketing communicatie'.

DDG Belgium

DDG Belgium

Partner in crime: Kwalitatieve en super aangename samenwerking

|Loïc Deffontaine (Blue Moon bv)|17/10/2022

DDG-Belgie en BLUE MOON zijn al jarenlang partner in de organisatie van fysieke, online & hybride evenementen. Als technische partner kan je enkel dromen van dergelijke samenwerkingen: kwalitatief, oprecht, innovatief, dynamisch, menselijk en uitdagend! Het leuke contact zorgt automatisch voor tevreden eindklanten... wat uiteindelijk de essentie is, nee?
Tijdens een crisis leer je pas echt wie jouw partners zijn!

DDG Belgium

DDG Belgium

Helemaal aanbevelen!

|Maria-Cristina Iglesias (Adobe, Inc.)|10/10/2022

Ik heb verschillende keren met DDG gewerkt, in fysieke en virtuele evenementen, ik kan de ervaring alleen maar aanbevelen! Vanaf het begin van het project werkt DDG met grote professionaliteit en organisatie. Ze begrijpen perfect wat voor soort locatie je zoekt voor een evenement en bieden je verschillende opties, schrijven een duidelijke begroting en doen hun uiterste best om tot in de kleinste details waar te maken wat je in je hoofd hebt bedacht.
Met de veranderingen als gevolg van de pandemie waren ze de eerste leverancier die zich aanpaste aan de situatie en kwalitatieve evenementen voorstelde in een virtuele omgeving, en dat deden ze vanaf het begin.
DDG staat synoniem voor kwaliteit, daar bestaat geen twijfel over.

DDG Belgium

DDG Belgium

BESTE PARTNER DIE ER IS

|Marie-Victoire Reynders (Choux de Bruxelles)|06/10/2022

Ik heb het genoegen gehad om een aantal evenementen met hen te organiseren en het is altijd een succes geweest. Alles is goed en er is geen onaangename verrassing. Ze denken alles door.
Ze creëren herinneringen en een unieke ervaring door hun klant iets anders voor te stellen! Denk er niet aan en bel ze!

Marketing Communicatie

Zoek je naar 'marketing communicatie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Marketing communicatie: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor marketing communicatie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als marketing communicatie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar marketing communicatie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

eventplanner lanceert .PRO kaart voor échte eventprofessionals

eventplanner lanceert .PRO kaart voor échte eventprofessionals

Exclusief voor de echte eventprofessionals die het maximum willen halen uit hun job en uit het aanbod van de eventsector, is er vanaf nu de eventplanner.pro-kaart.

In 8 stappen naar een overkoepelende eventstrategie

In 8 stappen naar een overkoepelende eventstrategie

Een goede eventstrategie voorkomt ad-hoc events, verkleint de kans op onnodige discussies en vergroot de impact van events. Wanneer er meer dan 1 event per jaar georganiseerd wordt, levert een samenhangende aanpak al veel op.

Nieuwe eventbeurs: The Event and Communication Days

Nieuwe eventbeurs: The Event and Communication Days

De Belgische vakverenigingen Febelux en B.E.S.A slaan de handen in elkaar en organiseren samen The Event and Communication Days, een nieuwe vakbeurs.

Ontdek tijdens Pure Future welke student perfect in jouw bedrijf past

Ontdek tijdens Pure Future welke student perfect in jouw bedrijf past

Febelux lanceert een gloednieuw evenement 'Pure Future'.

Event pro, jij bepaalt het succes van een event

Event pro, jij bepaalt het succes van een event

Event professionals gooien keer op keer alles in de strijd om een geweldig event neer te zetten. Toch zijn zij vaak te weinig betrokken.

De self-fulfilling prophecy van events

De self-fulfilling prophecy van events

Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de organisaties geen overkoepelende eventstrategie heeft. Dit resulteert in events die vaak veel kosten, maar (te) weinig opleveren.