Webcast

Op zoek naar 'webcast'? In onze database vind je alle leveranciers die webcast aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'webcast'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

DB Video

DB Video

Schrijf review Aartselaar

DB Video is uw partner in Full Audiovisual Support. We zijn gespecialiseerd in reportage, multi-camera en streaming maar beschikken eveneens over een uitgebreid pakket van plasmaschermen, LED, audio en licht.

Livecut.tv

Livecut.tv

Schrijf review Alken

LiveCut.tv realiseert HD-Video Multicam oplossingen voor uw congressen, bedrijfsevenementen, festivals, concertopnames. Specialisatie in draadloze oplossingen met Wireless HD-Camera, Point2Point met LED schermen tot 3KM, betaalbare Satelliet, ...

WebinarSolutions

WebinarSolutions

7 reviews Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

pinkminds.tv

pinkminds.tv

3 reviews Weelde

Op zoek naar een livestream studio voor je online evenement, webcast of hybrid event? Een tv-studio om je talkshow op te nemen? Onze vaste studio is uitgerust voor de meest veeleisende multi-camera producties in broadcast kwaliteit. Ook live uitzendingen

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

2Stream

2Stream

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? 2Stream is een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

Imagineering.tv bvba

Imagineering.tv bvba

6 reviews Liedekerke

Bringing creativity and technology together to create long lasting relationships with our clients and provide them with cost efficient solutions. Monetizing content and creativity.

Storycatchers

Storycatchers

Schrijf review Merksem

Storycatchers is een collectief van gedreven online video professionals met een passie voor boeiende verhalen. We werken online video strategieën uit en zetten jouw expertise om in boeiende videofragmenten die je online communicatie een boost geven.

Live Media Facilities

Live Media Facilities

Schrijf review Amsterdam

Live Video Captatie vergroot het bereik van congres, seminar, workshop of soortgelijk event. Want iedereen die er niet bij kan zijn, kan dan toch meebeleven. Overal ter wereld.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

3 reviews Leuven

Big enough to deliver, small enough to care. Met deze leuze verzorgen wij livestreams en live captatie van oa. sport, (hybride) evenementen en bedrijfsactiviteiten.

Livestream Facilities

Livestream Facilities

Schrijf review Beverwijk

Livestream Facilities specialiseert zich op de productie van high-end livestreams en het faciliteren van aanvullende techniek voor het event. Naast de livestream kunnen wij o.a. ook zorg dragen voor de instarts/powerpoint, geluid, meertalige streams, ...

No Photo Available

NEP ENG Services BV - Webcasting

Schrijf review Hilversum

NEP Webcasting is expert in virtuele evenementen, webinars en livestreams. NEP biedt u als bedrijf een platform om uw informatie digitaal te delen en tegelijk de (live) interactie aan te gaan met uw doelgroep.

No Photo Available

Mobicam Broadcast Facilities

Schrijf review Hilversum

Wij zijn een specialist is het leveren en bedienen van Mobiele Broadcast regiesets in HD. Dezelfde kwaliteit als een regiewagen of een vaste studio tegen lagere kosten.Van DVD opname tot live uitzending,van schermregie tot webcast.

No Photo Available

COVR

Schrijf review Geel

COVR ontwikkelt software voor de organisatie van conferenties en congressen, en is beschikbaar als onsite IT partner tijdens evenementen. Onze software cmOffice leidt de hele voorbereiding zoals Abstract Management, logistieke aspecten als online registra

Meer resultaten wereldwijd

Company Webcast

Company Webcast

Schrijf review Brussel

Company Webcast is de marktleider in de Benelux voor webinars en webcasts. Met meer dan 10 jaar ervaring bedienen we inmiddels meer dan 250 middelgrote & grote ondernemingen en lokale overheden.

Your Online Event

Your Online Event

Schrijf review Eindhoven

De alles-in-één oplossing voor je digitale events! Ben jij op zoek naar de oplossing om jouw evenement online te organiseren? Maak dan gebruik van YourOnlineEvent!

VideoWerkt

VideoWerkt

Schrijf review Rotterdam

Wil je een boodschap van uw organisatie of merk in beelden overbrengen naar de doelgroep? Of wil je beelden vastleggen van een evenement dat je organiseert? Dan schakel je het videoproductiebedrijf VideoWerkt in!

BIS | Econocom Event Rental

BIS | Econocom Event Rental

Schrijf review Barendrecht

BIS verzorgt de audivisuele ondersteuning van zakelijke evenementen.

No Photo Available

1st Media Facilities

Schrijf review Zeddam

1st media facilities is gespecialiseerd in het faciliteren en ondersteunen van meercamera registraties met 2 tot 5 camera's tegelijkertijd. We beschikken overzowel een compacte flightcase meercamere regieset als een regiewagen.

No Photo Available

EventsIT / CM.com

Schrijf review Breda

EventsIT verzorgt alles rondom kaartverkoop: online verkoop, website inclusief vormgeving, Iframe, telefonische support en kassaverkoop. Uiteraard heeft u als organisator constant inzicht in de verkopen en is EventsIT tijdens het evenement aanwezig.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 19 reviews over bedrijven in de categorie 'webcast'.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Geweldige samenwerking op de 24 urenloop

|Wouter Weerts (LOKO Leuven)|02/02/2023

Bij LOKO zijn we zoals steeds ontzettend tevreden over de samenwerking met Broadkastr. Steeds heel professioneel maar ook zeer vriendschappelijk en aangenaam. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve livestreaming waar je een goed gevoel aan overhoudt.

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Live Streaming via YouTube

|Karen Van den Berghe (Immotrap)|02/02/2023

Immotrap is syndicus in en rond Leuven. Met meer dan 150 gebouwen in portefeuille proberen we onze mede-eigenaars te informeren. Dit event ging door in het Provinciehuis in Leuven en had ter plaatse 200 deelnemers. Het event werd live gestreamed met de meer dan 4000 mede-eigenaars. Zo'n 400 mensen volgden online de info-avond met een gemiddelde tijd van 1u04min. Een succes dus!
De 7 keynote speakers werden weergegeven op een split beeld waardoor de spreker aan het woord en de presentatie kon worden gevolgd. Er werd gestreamed vanop ons eigen YouTube-kanaal en zijn verborgen op YouTube geplaatst.
Van bij onze eerste kennismaking tot de afhandeling werden we vlot verder geholpen met onze vragen. Ook het opzetten van de link voor de live streaming kon vooraf met alle mede-eigenaars worden gedeeld. Er stonden 2 camera's achteraan in het auditorium. Eéntje zoomde in op de spreker zelf. We lieten de gastsperkers kiezen of ze wandelend of zittend hun presentatie gaven. Het publiek ondervond hierdoor geen hinder.
BROADKSTR heeft ook oog voor detail. Zo hebben ze de huisstijl van ons logo verwerkt in de online naamkaartjes die verschijnen bij de gastsprekers.
Naar de voorbereiding toe liep alles vlot en op de avond zelf werd professioneel gewerkt. Ik raad Arthur en zijn team zeker aan!

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Broadkastr | Livestreaming for Businesses

Top! Event recording voor YouTube én spreker inbellen via Zoom.

|Roald Parmentier (aviate labs)|26/01/2023

Broadkastr hielp ons met het opnemen van een fysiek event, om later de beelden op YouTube te plaatsen. Het event had 3 keynotes en een panelgesprek.
Het samenwerken verliep zeer vlot met veel aandacht voor onze noden. Zo was er de nood om één spreker te laten inbellen over Zoom vanuit Zurich, dit ging zonder problemen live tijdens het panelgesprek.
Hun "switching" systeem liet toe om vanuit een andere zaal de regie te doen, waardoor enkel de camera's in de eventzaal stonden. Hierdoor was de hinder voor het publiek minimaal en waren kabels amper zichtbaar.
Een aanrader voor een professionele service met gemoedsrust tegen een zeer degelijke prijs! 👍

Imagineering.tv bvba

Imagineering.tv bvba

Streaming in Corona-tijd

|Kris Van den Bossche (Parochies Roosdaal)|19/09/2021

TV Imagineering stond gedurende maanden paraat om elke zondag de Mis te streamen vanuit de kerk van Borchtlombeek. Er kwamen 5 camera’s aan te pas die verbonden werden met een console en zo op YouTube life te volgen waren. Heel knap gedaan, tot ieders tevredenheid!

Webcast

Op zoek naar 'webcast' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 20 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Webcast: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor webcast in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als webcast, webcasting, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar webcast. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: webcasting, ...

Artikels

Nederlands bureau wint twee internationale Event Webcasting Awards

Nederlands bureau wint twee internationale Event Webcasting Awards

LiveOnlineEvents (LOE) is op het 18e Associations World Congress, samen met haar klanten, twee keer in de prijzen gevallen.

Nieuwe streaming dienst voor eventmarkt

Nieuwe streaming dienst voor eventmarkt

Company Webcast, specialist in professionele webinars en AVEX, audiovisueel dienstverlener, breiden hun dienstenportfolio uit met een nieuwe event streaming dienst.

Hybride evenementen: inspiratie video

Hybride evenementen: inspiratie video

Niet iedereen kan elke keer 'live' op jouw evenement aanwezig zijn. Al eens overwogen om de thuisblijvers via een live stream, social media, ... toch bij het event te betrekken?

Video inzetten bij evenementen

Video inzetten bij evenementen

Vandaag praat Kevin met Patrick Wildschut over video op evenementen. We hebben het onder andere over webcasting, live streaming en multi-camera opnames.

AVeurope - Het Audiovisueel Experience Center

AVeurope - Het Audiovisueel Experience Center

AVeurope brengt beeld, licht en geluid naar the next level. Tom Lentelink: "We volgen technische innovaties op de voet en nemen deze op in ons aanbod." 

Column: Overleef jij in de events industrie?

Column: Overleef jij in de events industrie?

Vier thema's waar je dan hopelijk al mee aan de slag bent!