Greenscreen

Zoek je 'greenscreen'? Hier vind je bedrijven die greenscreen aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'greenscreen'.
 • OpdeFoto

  OpdeFoto

  Super!

  Wij hadden de photobooth op onze bruiloft en dat was een hele goede keuze. Super personeel en hele avond zijn er leuke foto's gemaakt.
  Ook het persoonlijke frame om de fotootjes was top.
  Hebben er een mooi gastenboek aan overgehouden!

  Jan Willem en Marloes - 17/09/2017

 • OpdeFoto

  OpdeFoto

  TOP bedrijf. Snel en goed inzetbaar

  Eerste contact was al gelijk goed en hadden we de juiste klik! Ze reageren snel en de deal was gauw gesloten! Prima afspraken en bijzonder mooie foto's van OpdeFoto ontvangen!! dus dikke aanrader!!

  Erik Brand - Het Streeknieuws - 22/06/2017

 • OpdeFoto

  OpdeFoto

  Professioneel met oog voor kwaliteit

  Al vele jaren is OpdeFoto onze partner voor zowel fotografie als de marketing. Een erg prettige samenwerking waarin de kwaliteiten van OpdeFoto een grote rol spelen.
  Met fantastische fotografen die het evenement prachtig weer weten te geven in een sprekende reportage.
  Juist in de reportages draait het niet enkel om de grote zaken maar juist die kleine mooie details worden goed in beeld gebracht

  Richard Oosterhuis - Rodermarkt - 22/06/2017

 • OpdeFoto

  OpdeFoto

  Fantastische herinneringen

  Geweldige foto's van prachtige kwaliteit. Om de goede herinneringen van ons evenement nog eens op te halen of super te gebruiken als promo-materiaal voor een volgende editie. Kortom zeer de moeite waard !!

  Gerard Koops - Stichting Bonnyteam Schuurfeest - 22/06/2017

Greenscreen

Zoek je 'greenscreen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Greenscreen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor greenscreen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als greenscreen, green screen, greens screen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar greenscreen.

Tags: green screen, greens screen, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!