Kelner

Op zoek naar 'kelner'? In onze database vind je alle leveranciers die kelner aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'kelner'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Kelner

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Studer Agency Events

Studer Agency Events

Schrijf review Antwerpen

De juiste evenemenSen voor jouw project!

Vandersmissen Feestservice

Vandersmissen Feestservice

Schrijf review Hoogstraten

Vandersmissen Feestservice gaat voor 'heerlijk · eerlijk · sfeerlijk' Het is onze filosofie en onze drijfveer. Het is ons DNA.

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Berchem

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Deltaworx

Deltaworx

Schrijf review Merksem

Deltaworx, opgericht in 2012, is gespecialiseerd én erkend in het uitzenden van kwalitatief, goed opgeleid studentenpersoneel.

Party Services

Party Services

Schrijf review Mortsel

Een receptie, walking dinner, buffet, barbecue of een klassiek diner aan tafel bediend. Het zijn slechts enkele mogelijkheden om van uw feest een onvergetelijk evenement te maken.

Mise en Place België

Mise en Place België

Schrijf review Leuven

In 20 jaar zijn we gegroeid tot een internationaal erkend uitzendkantoor voor de horeca dat zich gespecialiseerd heeft in piek- & ziekbezetting in hotels, restaurants, congresgebouwen, evenementen en bij cateraars.

Danyprojects

Danyprojects

Schrijf review Evergem

Feestje ofwa! Met veel enthousiasme en een professioneel horecateam helpen wij u graag verder met het organiseren van jullie feestjes, receptie, bedrijfs openingen etc.

Kelner

Op zoek naar 'kelner' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 7 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Kelner: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor kelner op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als kelner, feesten kelnerservice, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar kelner. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: feesten kelnerservice, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties