Tapijt Verhuur

Op zoek naar 'tapijt verhuur'? In onze database vind je alle leveranciers die tapijt verhuur aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'tapijt verhuur'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Cover Flooring

Cover Flooring

Schrijf review Dendermonde

Event Flooring Services is een gerenommeerde speler op de Belgische eventmarkt, gespecialiseerd in tijdelijke vloerbekleding voor beurzen, bedrijfsevenementen, gala voorstellingen, ...

Coby International Fair Support

Coby International Fair Support

Schrijf review Hoeven

Coby-IFS is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor evenementen, beurzen, congressen, tentoonstellingen, seminars etc. Wij staan voor absolute kwaliteit in materiaal en service.

Oriëntal Shows / Joop en Corry van Haren

Oriëntal Shows / Joop en Corry van Haren

Schrijf review Macharen

Al meer dan 20 jaren zorgen wij voor spectaculaire en zeer sfeervolle shows en animaties, vooral op oosters (Arabisch) gebied zijn wij unieke sfeerbrengers. Onze shows.

CTN Benelux

CTN Benelux

Schrijf review Kortrijk

Ontdek de producten van CTN, de specialist voor standdecoratie voor beurzen en de verkoop van synthetisch gras en muurbekleding.

No Photo Available

Mercuryflooring

Schrijf review Waregem

MercuryFlooring is Europees marktleider inzake de productie van een uitgebreid gamma deurmatten, lopers, ingang- en decoratieve tapijten, voor binnen- en buitentoepassingen.

No Photo Available

Event Floor bv

Schrijf review Schiedam

Event-Floor voorziet internationaal zowel in- als outdoor tijdelijke vloerstructuren op festivals, beurzen, concerten en dergelijke evenementen.

No Photo Available

Eventfloors

Schrijf review Zaventem

Eventfloors is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op de verkoop van voordelig beustapijt, evenemententapijt en tapijttegels. Beurstapijt en evenemententapijt  vanaf 1,85 euro per m2

Meer resultaten wereldwijd

Dutch Event Carpets

Dutch Event Carpets

Schrijf review Lelystad

Dutch Event Carpets is een full service bedrijf voor het verkopen, leveren, leggen en verwijderen van event tapijt. Voor elk event bieden wij een passende oplossing.

No Photo Available

Tapijttegel verhuur

Schrijf review Amersfoort

We zijn een verhuurbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verhuren van tapijttegels voor evenementen en andere projecten.

No Photo Available

Bob Mats bv

Schrijf review Cuijk-Vianen

Bob Mats is reeds 30 jaar gespecialiseerd in de aankleiding van uw vloer. Wij bieden een groot assortiment aan matten met logo, 1 stuks voor event of duizenden kleine matten voor promitie.

No Photo Available

Adexpo bv

Schrijf review Roosendaal

Op een beurs geeft een bedrijf zijn visitekaartje af. De stand-inrichting moet daarom díe uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Adexpo heeft daarvoor alles in huis. Datgene wat eventueel niet in huis is, kan wellicht toch geleverd worden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Tapijt Verhuur

Op zoek naar 'tapijt verhuur' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 11 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Tapijt verhuur: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor tapijt verhuur in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als tapijt verhuur, tapijt, tapijt huren, tapijtverhuur, verhuur tapijt, tijdelijk tapijt, tapijten, tapijt op maat, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar tapijt verhuur. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: tapijt, tapijt huren, tapijtverhuur, verhuur tapijt, tijdelijk tapijt, tapijten, tapijt op maat, ...

Artikels

Philips stopt LED-verlichting in tapijt

Philips stopt LED-verlichting in tapijt

Bioscopen, event locaties, hotels, ... kunnen binnenkort gebruikmaken van tapijt met ingebouwde LED verlichting. De LED's worden niet alleen gebruikt voor sfeer, maar ook voor signalisatie.

LED-verlichting in tapijt voor eventlocaties is een feit

LED-verlichting in tapijt voor eventlocaties is een feit

Eind 2013 schreven we al over de plannen van Philips om LED-verlichting in tapijten voor eventlocaties te stoppen. De LED's worden niet alleen gebruikt voor sfeer, maar ook voor signalisatie en het tonen van informatie.

Nekkerbox, de enige blackbox in Mechelen

Nekkerbox, de enige blackbox in Mechelen

De Nekkerbox maakt deel uit van de Nekkerhal. Deze event blackbox is met haar 2300m² volledig aangepast aan alle soorten events, voor eender welke doelgroep.

Meeting Center Antwerp Expo in het nieuw

Meeting Center Antwerp Expo in het nieuw

Het meeting center van Antwerp Expo werd voorzien van nieuw audiovisueel materiaal. De nieuwe beamers, geluidsinstallatie en schermen van de blauwe en groene zaal breiden de mogelijkheden voor de meetingplanners gevoelig uit.

Best of 2015: 19 slimme Event Technologie updates

Best of 2015: 19 slimme Event Technologie updates

Up-to-date blijven met de laatste event technologie is een hele klus, daarom doen wij de research voor jou. Ook dit jaar publiceerden we heel wat event tech artikels, een overzicht van de updates die je beter niet gemist hebt.

Veldeman redt evenementen van slechte zomer

Veldeman redt evenementen van slechte zomer

De zomer van 2011 gaat de geschiedenis in als een van de allerslechtsten ooit. Gelukkig konden de tenten van Veldeman voorkomen dat tal van evenementen letterlijk in het water vielen.

Neptunus huisleverancier van de tenten op landbouwbeurs Foire de Libramont

Neptunus huisleverancier van de tenten op landbouwbeurs Foire de Libramont

Van 26 tot 29 juli vond in Libramont de jaarlijkse Landbouwbeurs van Libramont plaats. Neptunus verzorgt al sinds jaar en dag de tenten voor de organisatie en de vele beursexposanten.

BHV Expo Groep totaalleverancier Belgische Jumpings

BHV Expo Groep totaalleverancier Belgische Jumpings

Ook in 2015 heeft BHV Expo Groep weer zorg mogen dragen voor alle VIP Tenten tijdens de 2e editie van de Brussels Stephex Masters.

Hoe je eventsfeer verhogen door styling

Hoe je eventsfeer verhogen door styling

Je voelt iets als je door de website van je favoriete merk scrolt. Je bezoekers op je event ervaren een gelijkaardige ‘vibe’. De decoratie van de ruimtes en de styling beïnvloeden hun gemoedstoestand. Dat verhoogt hun beleving, of, worst case, doet hen vervreemden van de omgeving.

De Boer plaatst Jumbo tent voor Topdays bij Van Heck

De Boer plaatst Jumbo tent voor Topdays bij Van Heck

Van Heck - Interpieces vormt al vele jaren de brug tussen autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. Het bedrijf organiseert hun Topdays. Om het hele gebeuren adequaat onderdak te bieden, koos Van Heck voor De Boer.