Alle feestzalen in Loosbroek op een rij

De beste feestzalen in Loosbroek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Loosbroek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (6.1 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (7.5 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (12.2 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (13.6 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

No Photo Available

Theater aan de Parade

Schrijf review 's-Hertogenbosch (14.3 km)

Unieke locatie met verschillende foyers, grote (950 pax) en kleine zalen (10 pax)

No Photo Available

Land Rover Experience Nederland

Schrijf review Kerkdriel (14.5 km)

De Zandmeren is een recretie en evenementenlocatie met onder meer negen recreatiewoningen, een jachthaven en stoer restaurant. Wij hebben onze sporen verdiend als organisatiebureau voor actieve evenementen.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (14.7 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Schrijf review Vught (15.3 km)

Op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch ligt, verscholen in een park van 7,5 ha, het monumentale Landgoed Huize Bergen. Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om u vergadering of congres tot een succes te maken.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (15.3 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Schrijf review Vught (15.5 km)

In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen.

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern

Schrijf review Appeltern (17.9 km)

De Tuinen van Appeltern. Het grootste tuinideeënpark van Europa! De ruim 200 modeltuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants staan op zichzelf al garant voor een compleet en geslaagd dagje uit.

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert (18.4 km)

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Loosbroek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Loosbroek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Loosbroek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Loosbroek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Loosbroek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Loosbroek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Loosbroek, Evenementenlocaties in Loosbroek, Trouwlocaties in Loosbroek, Vergaderzaal in Loosbroek

Jouw feestzaal in Loosbroek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Loosbroek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: