Alle vergaderzalen in Loosbroek op een rij

De beste vergaderzalen in Loosbroek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke vergaderzalen in Loosbroek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

Schrijf review Loosbroek (2.2 km)

Conferentie- en trainingscentrum De Heische Hoeve is een landelijk gelegen lokatie waar u op exclusieve basis verzekerd bent van een goed verzorgd en rustig (meerdaags) verblijf. Geschikt voor uw vergaderarrangementen, trainingen en bedrijfsuitjes.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (4.7 km)

Midden in het groen, vindt u de veelzijdige vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Een unieke Brabantse locatie waar u uw inspiratie kunt opdoen en uw kennis kunt delen.

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (6.1 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

No Photo Available

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Schrijf review Nuland (6.8 km)

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke events, feesten en partijen. De 12 multifunctionele zalen zijn uitermate geschikt voor een vergadering, receptie, training, presentatie of feestelijk evenement.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (8.7 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

No Photo Available

IBN Vergadercentrum

Schrijf review Uden (9.2 km)

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materiale

Cafe zaal Overberg

Cafe zaal Overberg

Schrijf review Sint Michielsgestel (11.9 km)

Cafe Zaal Overberg beschikt over een van de grootste zalen in de omstreken. Onze zaal is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden zoals: recepties, jubilea, huwelijksfeesten, colondeances, kraamfeesten, reunie & bedrijfsbijeenkomsten

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (12.2 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Schrijf review Rosmalen (13.2 km)

Voor een vergader- of eventlocatie nabij het centrum van Den Bosch, in een groene omgeving én goed bereikbaar bent u Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch aan het goede adres!

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (13.6 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

No Photo Available

Land Rover Experience Nederland

Schrijf review Kerkdriel (14.5 km)

De Zandmeren is een recretie en evenementenlocatie met onder meer negen recreatiewoningen, een jachthaven en stoer restaurant. Wij hebben onze sporen verdiend als organisatiebureau voor actieve evenementen.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (14.7 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Schrijf review Vught (15.3 km)

Op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch ligt, verscholen in een park van 7,5 ha, het monumentale Landgoed Huize Bergen. Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om u vergadering of congres tot een succes te maken.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (15.3 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Schrijf review Vught (15.5 km)

In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen.

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (15.5 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Schrijf review Mill (18 km)

Dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Een vergadering, brainstormsessie of training? Met twee multifunctionele zalen tot wel 400 personen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Loosbroek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Loosbroek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Loosbroek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Loosbroek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Loosbroek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Loosbroek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Loosbroek, Evenementenlocaties in Loosbroek, Feestzalen in Loosbroek, Trouwlocaties in Loosbroek

Jouw vergaderzaal in Loosbroek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Loosbroek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: