Alle feestzalen in Odiliapeel op een rij

De beste feestzalen in Odiliapeel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke feestzalen in Odiliapeel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (7.1 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert (9.2 km)

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (13.9 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

No Photo Available

Landgoed Bergzicht / De Raaf

Schrijf review Heumen (17.3 km)

Door de diverseiteit aan ruimtes zoals deOrangerie in het groen, Villa Bergzicht met Burgemeesterkamer en keuken, Koetshuis met serre aan de tuinen, Toscaans terras, kuiperij en Laagherkelder zijn er veel mogelijkheden.

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (17.3 km)

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (18.2 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Het Speelhuis

Het Speelhuis

Schrijf review Helmond (19.3 km)

Theater t Speelhuis beschikt over uitstekende particuliere en zakelijke feestmogelijkheden. Van theaterdiners tot bedrijfsfeesten, congressen en jubilea tot recepties, gezellig groots of knus klein, van 5 tot 500 gasten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Odiliapeel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Odiliapeel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Odiliapeel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Odiliapeel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Odiliapeel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Odiliapeel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Odiliapeel, Evenementenlocaties in Odiliapeel, Trouwlocaties in Odiliapeel, Vergaderzalen in Odiliapeel

Jouw feestzaal in Odiliapeel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Odiliapeel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: