Alle feestzalen in Uden op een rij

De beste feestzalen in Uden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke feestzalen in Uden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (1 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

No Photo Available

Carrousel Uden

Schrijf review Maashorst (1.2 km)

Deze locatie is in het zomerseizoen af te huren voor feestlocatie van donderdag tm zondag. Tot evt 04.00 uur.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (2.8 km)

Midden in het groen, vindt u de veelzijdige vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Een unieke Brabantse locatie waar u uw inspiratie kunt opdoen en uw kennis kunt delen.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Schrijf review Mill (11.4 km)

Dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Een vergadering, brainstormsessie of training? Met twee multifunctionele zalen tot wel 400 personen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert (12.7 km)

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (14.6 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (14.7 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (17.7 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

Cafe zaal Overberg

Cafe zaal Overberg

Schrijf review Sint Michielsgestel (18.3 km)

Cafe Zaal Overberg beschikt over een van de grootste zalen in de omstreken. Onze zaal is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden zoals: recepties, jubilea, huwelijksfeesten, colondeances, kraamfeesten, reunie & bedrijfsbijeenkomsten

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (18.6 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern

Schrijf review Appeltern (18.8 km)

De Tuinen van Appeltern. Het grootste tuinideeënpark van Europa! De ruim 200 modeltuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants staan op zichzelf al garant voor een compleet en geslaagd dagje uit.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Uden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Uden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Uden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Uden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Uden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Uden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Uden, Evenementenlocaties in Uden, Trouwlocaties in Uden, Vergaderzalen in Uden

Jouw feestzaal in Uden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Uden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: