Alle vergaderzalen in Uden op een rij

De beste vergaderzalen in Uden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Uden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (1 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

No Photo Available

IBN Vergadercentrum

Schrijf review Uden (2.4 km)

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materiale

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

Schrijf review Loosbroek (7 km)

Conferentie- en trainingscentrum De Heische Hoeve is een landelijk gelegen lokatie waar u op exclusieve basis verzekerd bent van een goed verzorgd en rustig (meerdaags) verblijf. Geschikt voor uw vergaderarrangementen, trainingen en bedrijfsuitjes.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (13.3 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Schrijf review Nuland (13.7 km)

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke events, feesten en partijen. De 12 multifunctionele zalen zijn uitermate geschikt voor een vergadering, receptie, training, presentatie of feestelijk evenement.

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (14.7 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (17.7 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (18.6 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Uden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Uden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Uden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Uden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Uden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Uden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Uden, Evenementenlocaties in Uden, Feestzalen in Uden, Trouwlocaties in Uden

Jouw vergaderzaal in Uden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Uden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: