Alle feestzalen in Manchester op een rij

De beste feestzalen in Manchester vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke feestzalen in Manchester. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Albert Hall Manchester

Schrijf review Manchester (0.7 km)

Albert Hall is een prachtige, kerkachtige evenementenlocatie in het hart van het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

The Bridgewater Hall

Schrijf review Manchester (0.8 km)

De Bridgewater Hall biedt unieke en opwindende ruimtes voor conferenties en evenementen in het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

The Edwardian Manchester

Schrijf review Manchester (0.8 km)

Als een van de weinige vijfsterrenhotels van Manchester is The Edwardian Manchester een logische keuze geworden voor organisatoren van vergaderingen en evenementen.

No Photo Available

The Castlefield Rooms

Schrijf review Manchester (1.4 km)

De Castlefield Rooms zijn privé en luxe evenementenruimtes in het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

Barca Bar Manchester

Schrijf review Manchester (1.4 km)

Barca Bar is een prachtige en stijlvolle evenementenlocatie en bar / restaurant in het hart van Castlefield, Manchester.

No Photo Available

Vermilion

Schrijf review Manchester (2.5 km)

Vermilion is een evenementenlocatie met drie verdiepingen met zes luxe designruimtes voor grootschalige bruiloften en evenementen.

No Photo Available

Victoria Warehouse

Schrijf review Manchester (3.6 km)

Victoria Warehouse: een evenementenruimte als geen ander in het hart van Manchester.

No Photo Available

The Monastery

Schrijf review Manchester (3.7 km)

Gelegen in een prachtige kerk, is het klooster de meest heilige evenementenlocatie in Manchester!

No Photo Available

Stanley House Function Rooms

Schrijf review Manchester (6.1 km)

Met 3 prachtige speciaal gebouwde suites in de aanbieding, is Stanley House misschien wel de perfecte locatie voor uw evenement!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Manchester

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Manchester? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Manchester dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Manchester

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Manchester. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Manchester was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Manchester, Evenementenlocaties in Manchester, Trouwlocaties in Manchester, Vergaderzalen in Manchester

Jouw feestzaal in Manchester toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Manchester. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: