Alle congreslocaties in Manchester op een rij

De beste congreslocaties in Manchester vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke congreslocaties in Manchester. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Etc venues Manchester

Schrijf review Manchester (0.2 km)

Etc.venues Manchester is een kleurrijke conferentie- en vergaderlocatie in het hart van het levendige Manchester.

No Photo Available

Friends' Meeting House

Schrijf review Manchester (0.6 km)

Friends 'Meeting House is de perfecte locatie als je behoefte hebt aan een rustige vergaderruimte tegen een open en eerlijke prijs!

No Photo Available

Chamber Space

Schrijf review Manchester (0.8 km)

Chamber Space is een unieke locatie voor vergaderingen, conferenties en evenementen in het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

The Bridgewater Hall

Schrijf review Manchester (0.8 km)

De Bridgewater Hall biedt unieke en opwindende ruimtes voor conferenties en evenementen in het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

The Edwardian Manchester

Schrijf review Manchester (0.8 km)

Als een van de weinige vijfsterrenhotels van Manchester is The Edwardian Manchester een logische keuze geworden voor organisatoren van vergaderingen en evenementen.

No Photo Available

Depot Mayfield

Schrijf review Manchester (0.9 km)

Depot Mayfield is een oud treinstation in Manchester, dat is omgetoverd tot een nieuwe, prachtige evenementenlocatie voor culturele en zakelijke evenementen.

No Photo Available

Manchester International Conference Centre

Schrijf review Manchester (1 km)

Manchester International Conference Centre, een veelzijdige, eigentijdse locatie met technologie van wereldklasse voor virtuele, hybride en traditionele evenementen.

No Photo Available

King's House

Schrijf review Manchester (1.1 km)

King's House Conference Center is een veelzijdige locatie, perfect voor een breed scala aan conferentievereisten.

No Photo Available

The Castlefield Rooms

Schrijf review Manchester (1.4 km)

De Castlefield Rooms zijn privé en luxe evenementenruimtes in het stadscentrum van Manchester.

No Photo Available

Barca Bar Manchester

Schrijf review Manchester (1.4 km)

Barca Bar is een prachtige en stijlvolle evenementenlocatie en bar / restaurant in het hart van Castlefield, Manchester.

No Photo Available

The Sheridan

Schrijf review Manchester (2.3 km)

De Sheridan-suite herbergt een van de grootste en meest dynamische evenementenruimten in het noordwesten, perfect voor uw volgende conferentie, tentoonstelling, privéfeest of bruiloft.

No Photo Available

Vermilion

Schrijf review Manchester (2.5 km)

Vermilion is een evenementenlocatie met drie verdiepingen met zes luxe designruimtes voor grootschalige bruiloften en evenementen.

No Photo Available

Victoria Warehouse

Schrijf review Manchester (3.6 km)

Victoria Warehouse: een evenementenruimte als geen ander in het hart van Manchester.

No Photo Available

The Monastery

Schrijf review Manchester (3.7 km)

Gelegen in een prachtige kerk, is het klooster de meest heilige evenementenlocatie in Manchester!

No Photo Available

Stanley House Function Rooms

Schrijf review Manchester (6.1 km)

Met 3 prachtige speciaal gebouwde suites in de aanbieding, is Stanley House misschien wel de perfecte locatie voor uw evenement!

Top congreslocaties in Manchester

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Manchester? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Manchester dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Manchester

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Manchester. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Manchester was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Manchester, Feestzalen in Manchester, Trouwlocaties in Manchester, Vergaderzaal in Manchester

Jouw congreslocatie in Manchester toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Manchester. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: