header

Alle feestzalen in Heestert op een rij

De beste feestzalen in Heestert vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke feestzalen in Heestert for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Heestert

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (7.9 km)
Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (9 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (9.2 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (10.4 km)
AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review Kortrijk (10.7 km)

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (11 km)

No Photo Available

MdV Catering - Vision Hospitality Group NV

Schrijf review Waregem (11.1 km)

No Photo Available

't Waaihof

Schrijf review Kortrijk (11.4 km)
Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (11.8 km)
Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (13 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (14.5 km)
Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (15.4 km)
Evenementzaaltje 'Lacra'

Evenementzaaltje 'Lacra'

Schrijf review Ingelmunster (16.3 km)
De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (16.6 km)

No Photo Available

Zalencomplex

Schrijf review Oudenaarde (18 km)
De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (18 km)
Rouge é Blanc

Rouge é Blanc

Schrijf review Ingelmunster (18.3 km)
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review Izegem (18.9 km)

Top feestzalen in Heestert

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Heestert? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Heestert dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Heestert

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heestert. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Heestert was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalenin de provincieWest-Vlaanderen, Congreslocatie in Heestert, Evenementenlocaties in Heestert, Trouwlocaties in Heestert, Vergaderzalen in Heestert

Jouw feestzaal in Heestert toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Heestert. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Heestert

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties