Alle feestzalen in Mont-Saint-Aubert op een rij

De beste feestzalen in Mont-Saint-Aubert vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke feestzalen in Mont-Saint-Aubert. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (13.8 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (16.8 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (18.3 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (18.4 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (18.5 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (18.7 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (19.8 km)

De ijsmolenhoeve biedt u kant en klare concepten met logies, catering en activiteiten. Uw event kan door ons van A tot Z georganiseerd worden.

Top feestzalen in Mont-Saint-Aubert

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Mont-Saint-Aubert? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Mont-Saint-Aubert dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Mont-Saint-Aubert

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Mont-Saint-Aubert. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Mont-Saint-Aubert was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Mont-Saint-Aubert, Evenementenlocaties in Mont-Saint-Aubert, Trouwlocaties in Mont-Saint-Aubert, Vergaderzaal in Mont-Saint-Aubert

Jouw feestzaal in Mont-Saint-Aubert toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Mont-Saint-Aubert. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: