Alle feestzalen in Cheratte op een rij

De beste feestzalen in Cheratte vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 34+ unieke feestzalen in Cheratte. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review Herstal (2.7 km)

La Fabrik is een groepering van oude industriële gebouwen die in 'event spaces' geconverteerd zijn. 6 ruimtes op 2 niveaus met een totaal oppervlakte van 6000 m²!

No Photo Available

Salle la Renaissance

Schrijf review Barchon (3.1 km)

Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u het onvergetelijk maken voor uw gasten? Le Cercle Union is een feestzaal te huur voor elk particulier of professioneel evenement in Barchon.

No Photo Available

Le Clos Les Bruyères

Schrijf review Cerexhe-Heuseux (Soumagne) (3.7 km)

Twee feestzalen beschikbaar, volledig modulair volgens uw wensen en afhankelijk van het aantal gasten. Voldoende parkeergelegenheid. Gemakkelijke toegang.

No Photo Available

La Petite Bacnure

Schrijf review Herstal (5 km)

De zaal is vrij van cateraar en brouwer. Uitrusting: stroominstallatie: 2 stella-pompen, jupiler, cts, kriek, enz ...

No Photo Available

Le Domaine des Prés fleuris

Schrijf review Herve (Bolland) (5.2 km)

Het Domaine des Prés Fleuris biedt verschillende feestzalen en alle service met betrekking tot uw evenementen: bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest en alle andere evenementen.

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review Liège (6.6 km)

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (7.8 km)

De "Mi'Lune", huis van dans en cultuur, gelegen in een oude industriële ruimte volledig gerenoveerd en uitgerust, stelt zijn passie en magie ten dienste van uw privé-evenementen of die van uw bedrijf.

No Photo Available

Domaine du Bas Bois

Schrijf review Soumagne (8.3 km)

De verhuur van onze feestzalen gaat altijd gepaard met onze uitstekende cateringservice.

No Photo Available

Group milord

Schrijf review Lièege (9.3 km)

Het alcazar, een close leu tik met een open haard en duizend-en-een-nacht decor, een feest, een bruiloft of ander evenement.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

21 reviews Luik (9.3 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'la ville ardente' Luik, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Ontdek dan hier alle troeven van Kinepolis Luik.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

50 reviews Luik (9.4 km)

BluePoint Liège is uw partner bij uitstek voor vergaderingen, opleidingen, seminaries, congressen en evenementen.

No Photo Available

Furonis feestzaal

Schrijf review Fouron-le-Comte (9.9 km)

Onze feestzaal ligt in het hart van het dorp Fouron-le-Comte en is ideaal voor bruiloften, communies en verjaardagen. Onze feestzaal heeft een parkeerplaats, een speeltuin, een volledig uitgeruste keuken en is bovendien vrij van cateraar.

No Photo Available

Squash 22

Schrijf review Liège (9.9 km)

We verhuren onze feestzaal alleen op zaterdagavond, eventueel ook vrijdagavond en zondag. De zaal is geschikt voor feesten, dopen of andere evenementen voor 60 personen zittend of 150 personen staand (dansfeest). Je hebt een keuken en al zijn apparatuur t

No Photo Available

Ferme des Beaux-Monts

Schrijf review Charneux (Herve) (10.1 km)

Wij verwelkomen u in een eigentijdse en stedelijke omgeving, maar even elegant als prestigieus voor uw huwelijk, communie, doop, verjaardag, familie of zakelijke viering, ...

No Photo Available

Les Pignons Blancs

Schrijf review Charneux (10.7 km)

Welk evenement je ook wilt organiseren, Les Pignons Blancs hebben de infrastructuur.

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (10.8 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

Italii

Italii

Schrijf review Chaudfontaine (11.1 km)

Een besloten en lichte ruimte voor uw professionele en privé-evenementen, in het groene stadje Chaudfontaine.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (11.3 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

No Photo Available

Les Salon du Beaurevoir

Schrijf review Alleur (11.6 km)

No Photo Available

La Ferme d'Embourg

Schrijf review Embourg (11.7 km)

De boerderij is drie prachtige kamers voor uw activiteiten van 10 tot 350 personen. Gelegen op 300 meter van de hoofdweg. Makkelijk parkeren en te bereiken.

Bois d'Avroy

Bois d'Avroy

Schrijf review Liège (12.4 km)

Le Chapiteau Underground: Voor een meer informele of thema-ervaring is “Le Chapiteau Underground” uw perfecte keuze. Deze ruimte biedt plaats aan 300 personen en is ideaal voor muziekavonden of kinderfeestjes.

No Photo Available

Ferme du Haras

Schrijf review Wegnez (14 km)

U hebt besloten om op een unieke plek samen te komen om een verjaardag, een doop, een communie, een familiefeest, een gouden bruiloft, een bedrijfsdiner of zelfs om uw bruiloft te organiseren. Ferme du Haras is de ideale locatie.

Brasserie Het Rode Bos

Brasserie Het Rode Bos

Schrijf review Teuven (14.4 km)

Het Rode Bos is een volledig gerenoveerde, landelijk gelegen brasserie waar gasten een aangeklede kop koffie, een glas straf getapt speciaalbier, een lichte lunch of uitgebreid diner kunnen gebruiken, ...

No Photo Available

Aux Quatre Vents

Schrijf review Seraing (14.6 km)

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (15.8 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

Restaurant Café Modern

Restaurant Café Modern

Schrijf review Voeren (15.9 km)

Een historisch pand met een verhaal. Dat we moderniseren waar nodig, maar vooral de luxe sfeer en oude ziel behouden.

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review Riemst - Vroenhoven (16.5 km)

Wilt u op een unieke plek uw trouwfeest of privéfeest organiseren. Het glas heffen met uw zakenpartners of collega’s? Onder de Brug is uitermate geschikt als exclusieve event locatie in Limburg.

Château du Val Saint-Lambert

Château du Val Saint-Lambert

Schrijf review Seraing (17 km)

Het Château du Val Saint-Lambert is een schat aan elegantie en karakter met uitzonderlijke ruimtes die historische charme combineren met moderne faciliteiten om aan al uw verwachtingen te voldoen.

MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review Maastricht (17.3 km)

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (17.6 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 71 reviews over bedrijven in de categorie 'feestzalen in Cheratte'.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Vergaderen en lunchen

|Barbara Vandervaeren (HUBO BELGIË)|04/07/2024

Met de hulp van Cynthia en haar team organiseerden we in mei 2024 een bijeenkomst en lunch voor 200 personen in de Kinepolis in Luik. Goede organisatie, zeer professioneel. Dank ook aan het personeel! We zullen niet aarzelen om terug te komen.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Éditions Plantyn-evenement in Kinépolis

|Ana Borges (Editions Plantyn)|16/05/2024

Hartelijk dank aan Cynthia en het hele Kinépolis-team, evenals de cateraar voor hun uitstekende werk! Ons team en onze klanten waren opgetogen.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Onberispelijke service

|Jérémy Mahiat (EVS)|17/04/2024

Perfect uitgeruste kamers, zeer gemakkelijke en flexibele organisatie, uitstekende maaltijd.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Dankjewel :-)

|Lise De Poorter (Thales Belgium)|31/03/2024

Bedankt Cynthia voor je voortdurende steun! Ook dank aan het Luikse team.

Top feestzalen in Cheratte

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Cheratte? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Cheratte dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Cheratte

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Cheratte. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Cheratte was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Cheratte, Evenementenlocaties in Cheratte, Trouwlocaties in Cheratte, Vergaderzalen in Cheratte

Jouw feestzaal in Cheratte toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Cheratte. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: