Alle feestzalen in Villers-aux-Tours op een rij

De beste feestzalen in Villers-aux-Tours vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke feestzalen in Villers-aux-Tours. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (10.9 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Ferme d'Embourg

Schrijf review Embourg (11.7 km)

De boerderij is drie prachtige kamers voor uw activiteiten van 10 tot 350 personen. Gelegen op 300 meter van de hoofdweg. Makkelijk parkeren en te bereiken.

No Photo Available

Le Grenier

Schrijf review Abée (Tinlot) (11.7 km)

Landelijke omgeving met typische vierkanthoeve in de regio Condroz-Liégeois. Onze feestzalen staan klaar voor uw evenement.

No Photo Available

Aux Quatre Vents

Schrijf review Jemeppe-sur-Meuse (12.5 km)

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (13.8 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

No Photo Available

Squash 22

Schrijf review Liège (14.6 km)

We verhuren onze feestzaal alleen op zaterdagavond, eventueel ook vrijdagavond en zondag. De zaal is geschikt voor feesten, dopen of andere evenementen voor 60 personen zittend of 150 personen staand (dansfeest). Je hebt een keuken en al zijn apparatuur t

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (16.3 km)

De "Mi'Lune", huis van dans en cultuur, gelegen in een oude industriële ruimte volledig gerenoveerd en uitgerust, stelt zijn passie en magie ten dienste van uw privé-evenementen of die van uw bedrijf.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (16.4 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (16.7 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (16.8 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review Liège (17.3 km)

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (17.7 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (18 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (18.6 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Schrijf review Luik (18.9 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'la ville ardente' Luik, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Ontdek dan hier alle troeven van Kinepolis Luik.

No Photo Available

Les Salon du Beaurevoir

Schrijf review Alleur (19.6 km)

No Photo Available

La Petite Bacnure

Schrijf review Herstal (19.8 km)

De zaal is vrij van cateraar en brouwer. Uitrusting: stroominstallatie: 2 stella-pompen, jupiler, cts, kriek, enz ...

Top feestzalen in Villers-aux-Tours

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Villers-aux-Tours? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Villers-aux-Tours dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Villers-aux-Tours

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Villers-aux-Tours. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Villers-aux-Tours was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Villers-aux-Tours, Evenementenlocaties in Villers-aux-Tours, Trouwlocaties in Villers-aux-Tours, Vergaderzaal in Villers-aux-Tours

Jouw feestzaal in Villers-aux-Tours toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Villers-aux-Tours. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: