header

Feestzalen in Wortel

De beste feestzalen in Wortel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Wortel!

Feestzalen in Wortel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review 3.5 km
Colonie 7

Colonie 7

Schrijf review 4.9 km

No Photo Available

Feestzaal den Bakker

Schrijf review 6.8 km
De Laro

De Laro

Schrijf review 7.5 km

No Photo Available

Den Engel - Hotel / Brasserie / Party & Outdoorfun

Schrijf review 9.6 km
Arjan van Dijk bv

Arjan van Dijk bv

Schrijf review 13.1 km
E10 Hoeve

E10 Hoeve

Schrijf review 15 km

No Photo Available

Grand Café De Kogelvanger

Schrijf review 16.8 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 18 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review 18 km

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review 18.3 km

No Photo Available

Hotel Mastbosch Breda & Heeren van Oranje

Schrijf review 18.4 km
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 19 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Schrijf review 19.3 km

Feestzalen in Wortel

Ben je op zoek naar een feestzaal in Wortel? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle feestzalen in Wortel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Wortel

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Wortel. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Wortel. Voor 'feestzaal Wortel' hebben we momenteel 14 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Wortel, Evenementenlocaties in Wortel, Trouwlocaties in Wortel, Vergaderzalen in Wortel

Filters

Sorteer op afstand

Rond Wortel

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties