Alle feestzalen in Galmaarden op een rij

De beste feestzalen in Galmaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke feestzalen in Galmaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (7.1 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (7.6 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (8.1 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (8.4 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review Gooik (9.2 km)

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review Parike - Brakel (13.6 km)

Het Leerhof is een gerenoveerde hoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Dichtbij de pittoreske stadjes Geraardsbergen, Brakel, Zottegem en Ronse, maar toch heel landelijk gelegen in het kleine dorpje Parike.

De Architect

De Architect

Schrijf review Lennik (15 km)

De Architect is een authentieke eventlocatie met ommuurde tuin en grasgroene wei in hartje Pajottenland, ondergebracht in een oude oogstschuur uit 1863, volledig gerenoveerd in een fusiestijl van oud en nieuw.

No Photo Available

Domein Margaille

Schrijf review Lembeek (15.5 km)

Ons privé-domein is te gebruiken per dag voor al uw familiefeesten, koffietafels, bedrijfsbijeenkomsten, teambuilding, barbecueparty... Vrije keuze van traiteur, evenmentenorganisatie, drankenleverancier, discobar.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (16.5 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (16.6 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

De Keirk bvba

De Keirk bvba

Schrijf review Erembodegem (18.4 km)

De Keirk is een exclusieve locatie voor al uw events. Deze kerk kreeg een nieuw leven als event-ruimte en leent zich tot vele mogelijkheden, gaande van een bedrijfsfeest, productvoorstelling tot een comedy-avond of privé (huwelijks-)feest.

No Photo Available

The Vine

Schrijf review Herzele (Steenhuize-Wijnhuize) (18.5 km)

In de wijnkelder van The Vine kunt u geslaagde evenement organiseren, in een unieke locatie! Een receptie, degustatie, vergadering, productlancering, persconferentie,... Het is allemaal mogelijk. Bovendien kunnen we ook de catering voorzien!

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (19.7 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Hof van Nassau

Hof van Nassau

Schrijf review Zottegem (20 km)

Het 'Hof van Nassau' is gehuisvest in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Het is een prachtige kasteelboerderij daterend uit 1125. Met respect voor de historische waarden werd het pand volledig gerestaureerd tot een polyvalent feest-complex

Top feestzalen in Galmaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Galmaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Galmaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Galmaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Galmaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Galmaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Galmaarden, Evenementenlocaties in Galmaarden, Trouwlocaties in Galmaarden, Vergaderzaal in Galmaarden

Jouw feestzaal in Galmaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Galmaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: