Alle evenementenlocaties in Galmaarden op een rij

De beste evenementenlocaties in Galmaarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Galmaarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Feestzaal Ter Heyde

Feestzaal Ter Heyde

Schrijf review Gooik (9.2 km)

Wij willen de smaken uit de natuur brengen in hun puurheid en eenvoud, dit op een eigentijdse en creatieve manier.

No Photo Available

Zonnestraal vzw

Schrijf review Lennik (13.5 km)

Wij bieden vergaderzalen aan en een aula van max 100 personen. Mogelijkheid tot gebruik van professionele projectie op doek in de aula.

De Architect

De Architect

Schrijf review Lennik (15 km)

De Architect is een authentieke eventlocatie met ommuurde tuin en grasgroene wei in hartje Pajottenland, ondergebracht in een oude oogstschuur uit 1863, volledig gerenoveerd in een fusiestijl van oud en nieuw.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (16.5 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (16.6 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

De Keirk bvba

De Keirk bvba

Schrijf review Erembodegem (18.4 km)

De Keirk is een exclusieve locatie voor al uw events. Deze kerk kreeg een nieuw leven als event-ruimte en leent zich tot vele mogelijkheden, gaande van een bedrijfsfeest, productvoorstelling tot een comedy-avond of privé (huwelijks-)feest.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (19.7 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Top evenementenlocaties in Galmaarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Galmaarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Galmaarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Galmaarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Galmaarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Galmaarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Galmaarden, Feestzalen in Galmaarden, Trouwlocaties in Galmaarden, Vergaderzaal in Galmaarden

Jouw evenementenlocatie in Galmaarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Galmaarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: