Alle evenementenlocaties in San Diego op een rij

De beste evenementenlocaties in San Diego vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke evenementenlocaties in San Diego. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Deck 655

Schrijf review San Diego, CA (0.4 km)

Deck 655 is een flexibele evenementenlocatie met plezier in het achterhoofd, geschikt voor het hosten van elk type evenement in het centrum van San Diego.

No Photo Available

House of Blues San Diego

Schrijf review San Diego, CA (0.5 km)

House of Blues San Diego is een unieke theaterlocatie en biedt flexibele en prachtige evenementenruimte in het centrum van San Diego.

No Photo Available

FLUXX Nightclub

Schrijf review San Diego, CA (0.6 km)

FLUXX is een nachtclub en multifunctionele evenementenlocatie in het hart van San Diego.

No Photo Available

Copley Symphony Hall

Schrijf review San Diego, CA (0.7 km)

Copley Symphony Hall is een prachtig theatercomplex in het centrum van San Diego.

No Photo Available

Sparks Gallery

Schrijf review San Diego, CA (0.7 km)

Sparks Gallery is een charmante, metselwerkachtige evenementenruimte die ruimte biedt voor uw volgende tentoonstelling, conferentie of evenement in San Diego.

No Photo Available

El Cortez Don Room

Schrijf review San Diego, CA (0.8 km)

The Don Room is een luxe en ouderwetse trouw- en evenementenlocatie in het centrum van San Diego.

No Photo Available

San Diego Convention Center

Schrijf review San Diego, CA (1 km)

Wanneer u behoefte heeft aan een grootschalige vergader- of expositieruimte, dan is het San Diego Convention Center uw plek in San Diego.

No Photo Available

Moniker Warehouse

Schrijf review San Diego (1.5 km)

Moniker Warehouse is een charmante en flexibele ruimte voor bruiloften en evenementen in het centrum van San Diego.

No Photo Available

Balboa Park

Schrijf review San Diego, CA (2.2 km)

Balboa Park is een prachtig themapark en biedt prachtige buiten- en binnenruimtes voor uw volgende bruiloft of privé-evenement in San Diego.

No Photo Available

Julep

Schrijf review San Diego, CA (3.3 km)

Julep, een ultramoderne en flexibele evenementenlocatie, is misschien wel de beste locatie voor uw volgende bruiloft of evenement in San Diego.

FEMX Quarters

FEMX Quarters

Schrijf review San Diego (3.8 km)

Met een toplocatie vlak bij de I-5 met uitzicht op de baai van San Diego, bieden we een prachtig uitzicht met grote glazen ramen, helder natuurlijk licht en een op maat ontworpen ruimte die klaar is om uw volgende evenement te organiseren met veel voorzieningen.

No Photo Available

Lot8

Schrijf review San Diego, CA (4.9 km)

Lot8 is de nummer 1 openluchtevenementenruimte van San Diego, gelegen in het stadscentrum, perfect voor uw volgende bruiloft of feest!

No Photo Available

VASA

Schrijf review San Diego, CA (5.6 km)

VASA San Diego is een bekende trouw- en banketlocatie in het centrum van San Diego.

No Photo Available

SOMA San Diego

Schrijf review San Diego, CA (6 km)

SOMA is een prachtige club en concertzaal in het centrum van San Diego.

No Photo Available

Boulevard Hall

Schrijf review San Diego, CA (7.2 km)

Boulevard Hall is een luxe trouw- en evenementenlocatie, geschikt voor elk type evenement in het centrum van San Diego.

No Photo Available

Belmont Park

Schrijf review San Diego, CA (10.2 km)

Belmont Park is de perfecte plek voor elk binnen- en buitenevenement in San Diego en biedt evenementenruimte in het midden van het prachtige themapark.

No Photo Available

The Point

Schrijf review San Diego, CA (11.1 km)

The Point is een prachtige en flexibele evenementenlocatie, gebaseerd op een Mission Bay Pier in San Diego, en biedt exclusieve ruimte voor uw volgende evenement in de stad.

No Photo Available

Royal Banquet

Schrijf review San Diego, CA (19.6 km)

Royal Banquet is een prachtige evenementenlocatie, perfect geschikt voor uw volgende bruiloft, Quinceanera, debuut of verjaardagsfeest in San Diego.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in San Diego

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van San Diego? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in San Diego dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van San Diego

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van San Diego. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van San Diego was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in San Diego, Feestzalen in San Diego, Trouwlocaties in San Diego, Vergaderzaal in San Diego

Jouw evenementenlocatie in San Diego toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in San Diego. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: