Alle evenementenlocaties in Philadelphia op een rij

De beste evenementenlocaties in Philadelphia vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke evenementenlocaties in Philadelphia. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

One North Broad Street

Schrijf review Philadelphia, PA (0.2 km)

One North Broad Street is een prachtige evenementenlocatie met meerdere grote balzalen voor uw volgende bruiloft of bedrijfsevenement.

No Photo Available

Arts Ballroom

Schrijf review Philadelphia, PA (0.5 km)

De Arts Ballroom is een luxueuze balzaal die lijkt op een herenhuis en die meerdere banketzalen biedt voor al uw toekomstige evenementen!

No Photo Available

Verizon Hall

Schrijf review Philadelphia, PA (0.6 km)

Verizon Hall is een van de vele Kimmel Cultural Campus-locaties en een prachtige theater- en uitvoeringsruimte in het centrum van Philadelphia.

No Photo Available

Ballroom At the Ben

Schrijf review Philadelphia (0.8 km)

Ballroom At the Ben is een luxe balzaal in het centrum van Philadelphia, met een klassieke bouwstijl, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Stotesbury Mansion

Schrijf review Philadelphia, PA (0.9 km)

Stotesbury Mansion is een klassieke en historische evenementenlocatie in het hart van Philadelphia.

No Photo Available

Union Trust

Schrijf review Philadelphia, PA (1 km)

Union Trust is een luxe high-end evenementenruimte in het hart van Philadelphia, geschikt voor het hosten van uw droomhuwelijk, conferentie of feestfeest.

No Photo Available

The Curtis Atrium

Schrijf review Philadelphia, PA (1.1 km)

Het Curtis Atrium is een prachtige evenementenlocatie in het centrum van Philadelphia, perfect voor uw volgende gala, bruiloft of privé-evenement!

No Photo Available

Liberty View at Independence Visitor Centre

Schrijf review Philadelphia, PA (1.2 km)

The Liberty View is een evenementenruimte voor binnen en buiten, perfect voor uw volgende evenement in het hart van de historische wijk van Philadelphia.

Fitler Club

Fitler Club

Schrijf review Philadelphia, PA (1.3 km)

Fitler Club is een exclusieve club in het hart van Philadelphia, met ruimtes voor uw volgende vergadering, conferentie, bruiloft of privéfeest.

No Photo Available

Vie By Cescaphe

Schrijf review Philadelphia, PA (1.3 km)

Vie (by Cescaphe) is een luxe locatie, geïnspireerd op Frans design in het hart van het stadscentrum van Philadelphia.

No Photo Available

Franklin Music Hall

Schrijf review Philadelphia, PA (1.4 km)

Franklin Music Hall is een grootschalige theater- en voorstellingsruimte in het centrum van Philadelphia.

No Photo Available

Science History Institute

Schrijf review Philadelphia, PA (1.5 km)

Science History Institute in Philadelphia biedt een verscheidenheid aan ruimtes die u kunt huren voor uw volgende zakelijke of privé-evenement in de stad.

No Photo Available

The Fillmore

Schrijf review Philadelphia, PA (2.9 km)

The Fillmore is een prachtige ruimte voor optredens en evenementen in het hart van Philadelphia.

No Photo Available

Loft On Passyunk

Schrijf review Philadelphia, PA (2.9 km)

Loft On Passyunk biedt een prachtige evenementenruimte, gevuld met daglicht in het hart van Philadelphia, en is een geweldige locatie voor uw volgende evenement!

No Photo Available

FAME: Feast At Maken Events

Schrijf review Philadelphia, PA (7.2 km)

FAME heeft een prachtige evenementenruimte in de aanbieding, waardoor u elk evenement kunt organiseren met een prachtig uitzicht over de Philadelphia Skyline.

No Photo Available

The Felt Factory

Schrijf review Philadelphia, PA (9 km)

The Felt Factory biedt 3 verschillende evenementervaringen onder één dak in het centrum van Philadelphia.

No Photo Available

Platform Thirty

Schrijf review Philadelphia, PA (9.8 km)

Platform Thirty is een kleine trouw- en evenementenlocatie in Philadelphia en biedt ruimte voor diverse particuliere en zakelijke evenementen.

No Photo Available

Artesano Gallery

Schrijf review Philadelphia, PA (9.9 km)

Artesano Gallery staat bekend als de verborgen parel van Philadelphia en biedt de perfecte locatie voor uw trouwdag!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Philadelphia

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Philadelphia? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Philadelphia dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Philadelphia

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Philadelphia. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Philadelphia was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Philadelphia, Feestzalen in Philadelphia, Trouwlocaties in Philadelphia, Vergaderzalen in Philadelphia

Jouw evenementenlocatie in Philadelphia toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Philadelphia. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: