Alle evenementenlocaties in Berg en Dal op een rij

De beste evenementenlocaties in Berg en Dal vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke evenementenlocaties in Berg en Dal. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Schrijf review Made (0.8 km)

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt op de top van Berg en Dal het in de bossen verborgen Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Een meeting en eventlocatie met een rijke geschiedenis en ervaring!

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Schrijf review Berg en Dal (1 km)

In het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg, vindt u deze unieke en veelzijdige vergaderlocatie. Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is de locatie voor onbezorgd vergaderen in Berg en Dal.

Loodz Mosa

Loodz Mosa

Schrijf review Beers NB (12.6 km)

Ervaar de magie van onze inspirerende daglicht locatie in Beers. Bij Loodz Mosa is alles mogelijk: van het vastleggen van het perfecte shot tot het creëren van onvergetelijke content, het hosten van inspirerende vergaderingen, ...

No Photo Available

GelreDome

Schrijf review Arnhem (16 km)

inds Gelredome in 1998 haar deuren voor het publiek opende hebben al miljoenen mensen het Arnhemse evenementen-theater bezocht. Ook bedrijven vinden de weg naar Gelredome. Voor congressen, seminars, beurzen, presentaties, etc.

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Schrijf review Doorwerth (18.6 km)

In een van de mooiste burchten die ons land rijk is, vlakbij Arnhem en de Veluwe, worden meetings en events een ware belevenis. Informeel vergaderen in de historische tuigkamer.

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (19.1 km)

Een prachtige locatie in hartje Boxmeer.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Berg en Dal

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Berg en Dal? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Berg en Dal dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Berg en Dal

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Berg en Dal. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Berg en Dal was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Berg en Dal, Feestzalen in Berg en Dal, Trouwlocaties in Berg en Dal, Vergaderzalen in Berg en Dal

Jouw evenementenlocatie in Berg en Dal toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Berg en Dal. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: