Alle congreslocaties in Berg en Dal op een rij

De beste congreslocaties in Berg en Dal vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke congreslocaties in Berg en Dal. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Safari Meeting Centre

Safari Meeting Centre

Schrijf review Arnhem (21.1 km)

Midden in Burgers' Zoo ontdekt u een luxe zakelijk congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde ziet u het tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van de Afrikaanse savanne.

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem (22.1 km)

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (24.2 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

No Photo Available

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Schrijf review Ede (28.4 km)

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen, feesten en vergaderingen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst.

No Photo Available

Zalencentrum Theothorne

Schrijf review Dieren (28.5 km)

Theothorne beschikt over drie zalen, een tussencafé en een zeer eigentijds ingericht Grand café. De zalen van Theothorne zijn uitermate geschikt voor het geven van uw partij, bedrijfsfeest, bijeenkomst, congres, presentatie of vergadering.

Cultura Ede

Cultura Ede

Schrijf review Ede (30.5 km)

Een sfeervolle vergadering, evenement of voorstelling op 1,5 meter? Bij Cultura ben je hiervoor aan het juiste adres!

ERA Studio's concertzaal

ERA Studio's concertzaal

Schrijf review Venray (31.7 km)

Wij stellen onze prachtige "ERA Studio's" zaal ter beschikking om een vergadering, concert, receptie, feest, cursus, team-building of andere bijeenkomsten te houden!

No Photo Available

50|50 hotel en congrescentrum Belmont

Schrijf review Ede (33.9 km)

De Werelt

De Werelt

Schrijf review Lunteren (34.9 km)

Congrescentrum De Werelt in Lunteren staat in een prachtige, bosrijke omgeving. Centraal in Nederland, goed bereikbaar via de A30 en er zijn 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Kaap bv

De Kaap bv

Schrijf review Zoelen (35.6 km)

Voor het leukste bedrijfsuitje, gekste vrijgezellenfeest, gezelligste familiedag of unieke themafeest! Centraal in Nederland, in- & outdoor met voor ieder wat wils! Je kunt hier terecht voor een compleet evenement op maat en vindt er alles onder één dak.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (36.6 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (39.9 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Berg en Dal

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Berg en Dal? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Berg en Dal dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Berg en Dal

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Berg en Dal. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Berg en Dal was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Berg en Dal, Feestzalen in Berg en Dal, Trouwlocaties in Berg en Dal, Vergaderzaal in Berg en Dal

Jouw congreslocatie in Berg en Dal toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Berg en Dal. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: