Alle evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek op een rij

De beste evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 30+ unieke evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise

Schrijf review Rotterdam (7.5 km)

Looking for a versatile and affordable event space for your next corporate event or private function? Look no further than Erasmus Enterprise! Our modern and fully equipped event spaces are available for rent.

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (7.7 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

No Photo Available

Pompgebouw de Esch

Schrijf review Rotterdam (7.8 km)

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument, ooit eigendom geweest van de Rotterdamse Drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in Rotterdam.

Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam (9.5 km)

De Maassilo is gevestigd in de grootste en oudste graansilo van Europa, aan de Maashaven. De vijftien zalen zijn volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met alle denkbare voorzieningen.

No Photo Available

Cruise Terminal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.1 km)

Cruise Terminal Rotterdam bevindt zich aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Hier vertrokken vroeger de stoomschepen van de Holland America Lijn naar New York. Het industrieële erfgoed doet nu dienst als locatie voor feesten, congressen of vergadering

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (10.3 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Eivissa

Eivissa

Schrijf review Rotterdam (10.3 km)

Een unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam! De Eivissa is een locatie voor evenementen tot 600 gasten.

Wereldmuseum Rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.5 km)

Het Wereldmuseum Rotterdam in het statige Scheepsvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten en is zeer geschikt voor uw zakelijke evenement.

Restaurant Vandal

Restaurant Vandal

Schrijf review Rotterdam (10.6 km)

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in hartje Rotterdam en verzorgen uw hele avond met vrienden, familie of besloten evenementen!

Café in the City Rotterdam

Café in the City Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.6 km)

Sophisticated. Sexy. Stoer. En oh zo smakelijk. Gooi dit alles in de mix en u krijgt Café in the City. Een on-Nederlands restaurantconcept gelegen in het centrum van Rotterdam. En dé locatie voor uw volgende evenement!

Buitenplaats Rozenlust

Buitenplaats Rozenlust

Schrijf review Rotterdam (10.9 km)

Parkvilla Rozenlust is een inspirerende lokatie voor bijeenkomsten in een bosrijke omgeving aan het statige maar oh zo trendy district Parklaan in de dynamiek van het centrum Rotterdam.

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11 km)

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

JACK-Rotterdam

JACK-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11 km)

Het eerste restaurant ter wereld waar de dance cultuur centraal staat. De stijlvolle venue is bovendien ideaal voor (zakelijke en privé) events, groepsfeesten, een bedrijfsborrel of andere bijeenkomsten waarbij het interieur zelfs eenvoudig naar jouw wens

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11 km)

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (11 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

Transport

Transport

Schrijf review Rotterdam (11.1 km)

Transport is een ruimte die zich ondergronds bevind. Het is een unieke locatie met 2 ruimtes.

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam (11.2 km)

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam (11.2 km)

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

De Doelen

De Doelen

Schrijf review Rotterdam (11.3 km)

4 zalen en ruim 30 subzalen in de Doelen worden jaarlijks ruim 1200 keer ingezet voor uiteenlopende evenementen; concerten in alle genres, congressen en andere zakelijke evenementen.

Meet Tuesday

Meet Tuesday

Schrijf review Rotterdam (11.4 km)

Bij Tuesday wordt vergaderen weer leuk. Brainstormen, knopen doorhakken, deals sluiten of samen creëren. In onze unieke zalen wordt jouw meeting ongemerkt creatiever, efficiënter en effectiever.

Lommerrijk

Lommerrijk

Schrijf review Rotterdam (11.6 km)

Lommerrijk is een van de prachtigste evenementenlocaties van Rotterdam. Net buiten het centrum, aan de voet van de Bergse Plas, heeft u keuze uit 5 ruimten met uitzicht over het water.

CultureHub

CultureHub

Schrijf review Rotterdam (12.2 km)

Ontdek de betovering van CultureHub - dé ideale plek voor jouw feest. Onze gezellige en gastvrije ruimte, gevuld met prachtige kunst van lokale artiesten, zorgt voor onvergetelijke vieringen.

Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review Rotterdam (13.9 km)

Uw moderne event in een historisch monument? De Van Nelle Fabriek (1930), gebouwd vanuit de uitgangspunten Licht, Lucht en Ruimte, wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming 'het Nieuwe Bouwen'.

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen

Schrijf review Rotterdam (14.3 km)

ICDuBo biedt unieke mogelijkheden om uw gasten te ontvangen en te inspireren. ICDuBo is gevestigd in het prachtig historisch pand Centraal Magazijn op het RDM Terrein in Rotterdam.

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (14.6 km)

De startbaan van uw event! Van een zakelijke meeting tot een groot congres of bedrijfsfeest. Deze locatie heeft uitzicht op The Hague Airport, beschikt over een ruime capaciteit en gunstige ligging.

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (14.6 km)

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

No Photo Available

Café Restaurant Courzand

Schrijf review Rotterdam (14.6 km)

Café Restaurant Courzand, hét plekje van Heijplaat, nodigt u uit in het vernieuwde café-restaurant om de intieme en gemoedelijke Art Deco-sferen te proeven.

RDM Loft

RDM Loft

Schrijf review Rotterdam (14.7 km)

De Loft biedt 400 vierkante meter aan flexibel in te delen ruimte. Daarbij wordt voorzien in koffie, thee, snacks, presentatie-, brainstorm- en tinkermaterialen.

Abel.

Abel.

Schrijf review Poortugaal (15.8 km)

Een informele, trendy maar warme ambiance, waar Abel. plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 800 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (17.9 km)

Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 12 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Krimpen aan de Lek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Krimpen aan de Lek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Krimpen aan de Lek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Krimpen aan de Lek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Krimpen aan de Lek, Feestzalen in Krimpen aan de Lek, Trouwlocaties in Krimpen aan de Lek, Vergaderzalen in Krimpen aan de Lek

Jouw evenementenlocatie in Krimpen aan de Lek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Krimpen aan de Lek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: