Alle evenementenlocaties in Houthulst op een rij

De beste evenementenlocaties in Houthulst vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke evenementenlocaties in Houthulst. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Open Huis Vakantiehoeve

Schrijf review Staden (6.3 km)

Wij bieden een uniek feest op maat midden in de natuur. Wij profileren ons niet als de zoveelste klassieke feestzaal waar elk weekend een feest georganiseerd wordt. Bij ons kunt u terecht voor een uniek feestconcept/feestweekend.

Feestzaal De Broecken

Feestzaal De Broecken

Schrijf review Diksmuide (6.5 km)

Feestzaal De Broecken in Esen, op een boogscheut van Diksmuide, is ideaal voor babyborrels, communiefeesten, familiefeesten of verjaardagsfeestjes.

No Photo Available

t Westgoet

Schrijf review Zonnebeke (11.7 km)

Vanaf 2014 snijdt 't Westgoet, een historische hoeve die haar eigen lange geschiedenis heeft geschreven, een nieuw hoofdstuk aan.

Pastorie Leke

Pastorie Leke

5 reviews Diksmuide (15.1 km)

De Pastoriesite wordt voor het publiek opengesteld als event venue en professioneel kader voor vergaderingen, bijeenkomsten, teamoverleg en coworking met flexplekken en afzonderruimtes.

EventHouse

EventHouse

Schrijf review Ichtegem (15.9 km)

EventHouse is een de gloednieuwe en residentiële Meeting Venue in het hart van West-Vlaanderen. Op korte afstand van Brugge, Oostende en Kortrijk vind je het uniek concept van EventHouse terug.

Skindles Feestzaal Poperinge

Skindles Feestzaal Poperinge

Schrijf review Poperinge (17.6 km)

Een unieke feestzaal met grote tuin en mogelijkheid tot overnachten.

Atelier Hortense

Atelier Hortense

Schrijf review Poperinge (19.2 km)

Atelier Hortense, een top locatie voor jouw event, meeting of team building.

Leon Events / B&B Leonie

Leon Events / B&B Leonie

Schrijf review Leisele (19.4 km)

Gloednieuwe exclusieve evenementenlocatie in het hart van het platteland van de zeer mooie en rustige Westhoek (West-Vlaanderen). Wij staan open voor alle evenementen: van kleine managementbijeenkomsten tot b.v. grote personeelsevenementen meer dan 200 gasten.

Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review Izegem (19.8 km)

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementenlocaties in Houthulst'.

Pastorie Leke

Pastorie Leke

Prachtige locatie

|Ann Bulthe|17/09/2022

Prachtige locatie met diverse mogelijkheden voor evenementen

Pastorie Leke

Pastorie Leke

Historische parel

|Toon Beyls (X)|15/09/2022

Prachtig gebouw die onmiddellijk een goed gevoel geeft als je er vertoeft. Je voelt de historiek verrijkt met moderne accenten. Een aanrader.

Pastorie Leke

Pastorie Leke

Top locatie

|Sabine Bulthe (Broodbar Tastoe)|15/09/2022

Een bezoekje waard . Heerlijk genieten!

Pastorie Leke

Pastorie Leke

Prachtig gerenoveerd met mooie historische accenten

|Martine Bulthé|15/09/2022

Wij hebben heel erg genoten van deze locatie, heel stijlvol gerenoveerd, leuke historische elementen! Het was ook zalig vertoeven in mooie tuin. Chapeau om dit pand op deze manier een nieuwe toekomst te geven !

Top evenementenlocaties in Houthulst

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Houthulst? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Houthulst dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Houthulst

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Houthulst. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Houthulst was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Houthulst, Feestzalen in Houthulst, Trouwlocaties in Houthulst, Vergaderzalen in Houthulst

Jouw evenementenlocatie in Houthulst toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Houthulst. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: