header

Evenementenlocaties in Bavikhove

De mooiste evenementenlocaties in Bavikhove vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Bavikhove!

Evenementenlocaties in Bavikhove

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

AGB SOK

AGB SOK

Schrijf review 6 km
Safari Studios event space

Safari Studios event space

Schrijf review 6.8 km
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review 7.6 km
Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review 7.9 km

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Kortrijk XPO bv

Kortrijk XPO bv

Schrijf review 7.9 km

Met 40000m² goed uitgeruste hallen oppervlakte, is Kortrijk Xpo de ideale locatie voor je event. Van een persvoorstelling tot een personeelsfeest, van een publieksevenement tot een vakbeurs, alles kan!

Ballroom

Ballroom

Schrijf review 8.3 km

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review 8.6 km

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review 9 km
Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review 10.8 km

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Barcelo

Barcelo

Schrijf review 15.4 km

Barcelo is gehuisvest in een oude juteweverij. Het fabriekspand is gelegen in een mooie rustige buurt in volle ontwikkeling. Het uniek decor zorgt voor een niet te vergelijken ervaring. Onze houten vloer is ideaal voor een gezellig dansfeest.

Souplex

Souplex

Schrijf review 19.1 km

Evenementenlocaties in Bavikhove

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Bavikhove? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je direct alle evenementenlocaties in Bavikhove (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Bavikhove

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Bavikhove. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Bavikhove. Voor 'evenementenlocatie Bavikhove' hebben we momenteel 11 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Bavikhove, Feestzalen in Bavikhove, Trouwlocaties in Bavikhove, Vergaderzalen in Bavikhove

Filters

Sorteer op afstand

Rond Bavikhove

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties