header

Alle evenementenlocaties in Houffalize op een rij

De beste evenementenlocaties in Houffalize vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Houffalize. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Houffalize

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Fronville (27.3 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

No Photo Available

La Salle de Belvaux

Schrijf review Bellevaux-Ligneuville (35.4 km)

Op zoek naar een feestzaal voor een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een toeristenconcentratie, een cocktailparty, een tentoonstelling ...? Voor al jouw evenementen bieden wij een uitzonderlijke ruimte.

No Photo Available

Euro space center

Schrijf review Transinne (36.8 km)

Geef een andere dimensie aan uw bedrijfsevenementen! Het Euro Space Center biedt u een buitengewone ervaring en emoties aan die u samen kunt beleven.

No Photo Available

Chateau De Resteigne

Schrijf review Resteigne (37.3 km)

Het kasteel wordt per dag of per weekend of voor een langere periode verhuurd. Prijzen op aanvraag. Het is een ideale ligging voor een huwelijk, een seminarie, een persconferentie, een productlancering, een concert, of gelijk welke gelegenheid

Domaine du Moulin d'Eprave

Domaine du Moulin d'Eprave

Schrijf review Eprave – Rochefort (37.7 km)

Domaine du Moulin d'Eprave biedt een uniek kader met z'n oude watermolen voor de organisatie van séminaries, persconferentie, voorstelling van produkten, personeelsfeest, tuimbuilding, ...

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (38.5 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (39 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

Top evenementenlocaties in Houffalize

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Houffalize? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Houffalize dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Houffalize

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Houffalize. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Houffalize was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocatiesin de provincieLuxemburg, Congreslocatie in Houffalize, Feestzalen in Houffalize, Trouwlocaties in Houffalize, Vergaderzalen in Houffalize

Jouw evenementenlocatie in Houffalize toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Houffalize. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Houffalize

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties