header

Evenementenlocaties in Rummen

De beste evenementenlocaties in Rummen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Rummen!

Evenementenlocaties in Rummen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 8.2 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 8.9 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 9.6 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 12.6 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 13.6 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review 13.8 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 15.2 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 15.2 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 15.2 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 15.2 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Rummen

Op zoek naar een evenementenlocatie in Rummen? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle evenementenlocaties in Rummen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Rummen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Rummen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Rummen. Voor 'evenementenlocatie Rummen' hebben we momenteel 10 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Rummen, Feestzalen in Rummen, Trouwlocaties in Rummen, Vergaderzalen in Rummen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Rummen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties