header

Evenementenlocaties in Diest

De origineelste evenementenlocaties in Diest vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Diest!

Evenementenlocaties in Diest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 3.4 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 11 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 16.7 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 18.7 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 19.9 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 19.9 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 19.9 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 19.9 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Diest

Op zoek naar een evenementenlocatie in Diest? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je meteen alle evenementenlocaties in Diest (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Diest

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Diest. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Diest. Voor 'evenementenlocatie Diest' hebben we momenteel 8 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Vlaams-Brabant [+Brussel], Congreslocatie in Diest, Feestzalen in Diest, Trouwlocaties in Diest, Vergaderzalen in Diest

Filters

Sorteer op afstand

Rond Diest

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties